Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Και τώρα, διαστημικός τουρισμός. Το project είναι έτοιμο [travel]

Ξέρετε τι εξελίσσεται στη Γη περισσότερο από τον πληθυσμό της; Ο τουρισμός. Στο πολύ κοντινό μέλλον θα έχουν κατασκευαστεί ξενοδοχεία με μεγάλες ανέσεις που θα ...

περιφέρονται της Γης. Ένα από αυτά θα είναι το Shamaxi Space Hotel.
Οι διαστημικοί τουρίστες με πολύ λίγα λεφτά και έξοδα θα μπορούν να επισκεφθούν τον International Space Station και αν θέλουν μπορούν να καταταγούν για λίγο στο πλήρωμα με αρμοδιότητες και υποχρεώσεις πολύ σημαντικές.
Το Shamaxi Space Hotel θα έχει όλες τις προδιαγραφές του International Space Station (100 μέτρα μήκος και 80 μέτρα πλάτος). 
Κάποιοι από τους τουρίστες θα πρέπει υποχρεωτικά να συμμετέχουν στη λειτουργία του σταθμού και στις διάφορες εργασίες π.χ. καθαριότητα και άλλοι αν θέλουν μπορούν να συμμετέχουν στο πλήρωμα του ξενοδοχείου-σταθμού με αρμοδιότητες πολύ σημαντικές.
Στο Shamaxi Space Hotel θα μπορούν στην αρχή να μένουν ταυτόχρονα περίπου 35 τουρίστες. Θα μπορούν να απολαύσουν από το διάστημα τον υπέροχο πλανήτη και το Φεγγάρι και να δοκιμάσουν τις αντοχές στους σε μικρά ταξίδια στο διάστημα, δεμένοι φυσικά. Θεωρείται από τις μελέτες που έχουν γίνει ότι είναι ιδανικό ταξίδι για μέλιτος.
Οι τουρίστες θα μπορούν να ειδικευτούν σε πολλά διαστημικά σπορ. Επίσης Θα υπάρχουν γύρω γύρω παράθυρα για να υπάρχει θέα του διαστήματος από όλες τις πλευρές και να μπορούν οι τουρίστες να βγάζουν από παντού φωτογραφίες..

Δεν υπάρχουν σχόλια :