Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Barcelona Rock μόνο για εξτρίμ νέους– Τι γυρεύει ένας βράχος στη μέση της Βαρκελώνης; [travel]

Δεν βρίσκεται ακριβώς στη μέση της Βαρκελώνης, αλλά σε ένα προάστιο και είναι ξενώνας. Ναι ξενώνας! Το κόστος κατασκευής του ήταν ελάχιστο και αποτελεί αξιοθέατο της ...


γοητευτικής Βαρκελώνης.
Πολύ σύντομα μπορεί να δούμε αυτό το βράχο ακόμη και στο Χρηματιστήριο μια και θεωρείται από τις πιο έξυπνες τουριστικές επενδύσεις της χώρας.
Έχει χαρακτήρα μποέμ και σχεδιάστηκε από το ισπανικό αρχιτεκτονικό γραφείο Aie Architectes σε συνεργασία με το πολωνικό UGO.
Ο σχεδιασμός εξαρχής ήταν να κατασκευαστεί ένας ξενώνας αποκλειστικά για νέους. Να είναι φτηνός και στην κατασκευή και στην διαμονή και να δίνει δυνατότητες εξτρίμ σπορ στους νέους που τον σκαρφαλώνουν. Κάτι σαν αθλητικός βράχος δηλαδή. Το δε αποτέλεσμα να ανταμείβει τους επισκέπτες του.
Από μακριά παραπέμπει σε ουρανοξύστη. Όσο όμως πλησιάζεις καταλαβαίνει ότι δεν είναι. Έχει πολλές π[προεξοχές, πλατφόρμες και κοιλότητες. Πάνω του βρίσκονται πάρα πολλά φυτά, θάμνοι, δέντρα, πουλιά, ακόμη και περιοχές μόνο για πουλιά. Οι επισκέπτες μπορούν να τον εξερευνήσουν και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.
Στο εσωτερικό της υπάρχει μια τεράστια πισίνα ως κεντρικό αίθριο. Το εσωτερικό είναι ιδανικό και για rafting. Υπάρχει σινεμά, spa, γυμναστήριο, καφέ, εστιατόρια, καταστήματα και χώροι αναψυχής και διασκέδασης. Είναι ένα πρωτότυπο και γιγάντιο shopping center στο εσωτερικό.
Ο βράχος της Βαρκελώνης διαθέτει πάνω από 50 δωμάτια ξενοδοχείου με διαφορετικά επίπεδα άνεσης και δοκιμασιών. Η θέα από παντού είναι υπέροχη. Η μαγική Βαρκελώνη βρίσκεται κάτω από τα πόδια σου. Έχεις μπροστά σου όλα τα αξιοθέατα της πόλης. Τη θάλασσα, το περίφημο Sagrada Familia, το σύγχρονο μουσείο τέχνης, κ.λπ.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ!!!