Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Πολύ τρέλα μας πουλάει ο Χρυσοχοΐδης: "Διαλύσαμε την πατρίδα την οποία θα σώσω ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ"

@ Χρυσοχοίδη, άσε την Ελλάδα στην άκρη, γιατί ιδίως όλους εσάς, δεν σας έχει καμία ανάγκη για να σωθεί. Άλλωστε αν περιμένει από εσάς να σωθεί, όλους ...



εσάς δηλαδή που την/μας καταντήσατε έτσι, τότε ζήτω που καήκαμε! Εσύ και το σινάφι σου κοιτάξτε ποιος θα σας σώσει, όταν θα ξυπνήσει ο κόσμος από τον βαθύ του ύπνο (!) και θα σας πάρει στο κυνήγι!! Γιατί αργά ή γρήγορα θα συμβεί κι αυτό... Να μου το θυμηθείς!
Να σώσει τη χώρα αλλά κυρίως την καριέρα του προσπαθεί σύμφωνα με όσα λέει ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τονίζοντας μεταξύ άλλων για την αναγκαιότητας παραμονής του στην κυβέρνηση (ενώ θα είναι και υποψήφιος αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ!) ότι «χρειάζεται ένα εξάμηνο ένας υπουργός μόνο να μάθει τι σημαίνει ΕΣΠΑ».

Σε πλήρη σύγχυση που ο ίδιος θεωρεί πολιτική διαύγεια πρότεινε η διαδικασία να ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση του PSI (προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων) και μετά τη νέα δανειακή σύμβαση.
Μιλώντας με το ύφος γνήσιου τζάμπα μάγκα στο πρωινό ΑΝΤ1 είπε ότι «δεν βλάπτει το μνημόνιο αλλά η εφαρμογή του» και ότι «από την πρώτη ημέρα θα έπρεπε να έχουν κλείσει εκατοντάδες άχρηστοι οργανισμοί».
«Δεν είχαμε το θάρρος να πούμε στους πολίτες, κοιτάξτε αυτό είναι επιζήμιο», ανέφερε και παραδέχθηκε: «Σκοτώσαμε την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργικότητα των Ελλήνων, καταστρέψαμε την επιχειρηματικότητα και τις εξαγωγές και τι κάναμε; κάναμε κράτος»!!

Ο Χρυσοχοΐδης είπε, επίσης, πως ντρέπεται που ένας στους δύο νέους είναι άνεργος.
Δεσμεύθηκε ότι «αυτό υποσχόμαστε να το αλλάξουμε» και πρόσθεσε: «Αν ήμουν ανεπαρκής και ανίκανος πολιτικός δεν θα εμφανιζόμουν ενώπιόν σας, κάπου θα είχα βάλει σε μια τρύπα το κεφάλι μου».
Και έχει το θάρρος-Θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση να τα λέει. Περίπτωση ο άνθρωπος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :