Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

«Η ιστορία μιας σταγόνας» της Αμαλίας-Ειρήνης Τζιμοπούλου [βιβλίο]

Το βιβλίο της Αμαλίας-Ειρήνης Τζιμοπούλου «Η ιστορία μιας σταγόνας» είναι μια ...

ιστορία, στην οποία ο καθένας θ’ αναγνωρίσει στοιχεία του εαυτού του και της ζωής του. Είναι μια ιστορία αυτογνωσίας γραμμένη από έναν άνθρωπο γεμάτο θέληση να προχωρήσει στη ζωή, δύναμη να είναι ο εαυτός του και αγάπη για να αγκαλιάσει όλα τα συναισθήματα της ανθρώπινης ύπαρξης.
«Η ιστορία μιας σταγόνας» μπορεί ν’ αγγίξει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, γιατί μιλάει μέσα από τη γλώσσα της καρδιάς και όχι του μυαλού. Αυτό αποτελεί και την πραγματική δύναμή της.
Κάθε κεφάλαιο δοσμένο με εντελώς πρωτότυπο τρόπο, εξελίσσεται σαν παραμύθι, αναμειγνύοντας και εναλλάσσοντας το «φανταστικό» με το πραγματικό έχοντας τα στοιχεία τής φύσης στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Είναι μία ιστορία ύμνος στη δημιουργικότητα και στην ομορφιά, η οποία μέσα από εικόνες που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις, εμπνέει αισιοδοξία και σκορπίζει ευτυχία...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Η Αμαλία - Ειρήνη Τζιμοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Ακολούθησε σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου της Γενεύης. 
Στην πορεία της ζωής της, εκφράζοντας τον καλλιτέχνη που είναι μέσα της, ασχολήθηκε με την εσωτερική διακόσμηση και το art de la table. 
Πιστεύοντας πως η ευτυχία στη ζωή δημιουργείται από την ισορροπία σε σωματικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, ασχολείται με εναλλακτικά θέματα που έχουν αποδέκτη τον παράγοντα άνθρωπο.
Το βιβλίο της "Η ιστορία μιας σταγόνας" (εκδόσεις Ιωλκός, 2011) είναι η πρώτη της εμφάνιση στα ελληνικά γράμματα.

Σχήμα.: 14x21 εκ. - Σελ.: 320 -  Έτος Έκδοσης: 2011 - Τιμή: 20,00 ευρώ - Θεματολογία: Λογοτεχνία, Ελληνική Λογοτεχνία, Μυθιστόρημα, Αυτογνωσία, Εσωτερικός Κόσμος -  ΙSBN: 978-960-426-638-8

Δεν υπάρχουν σχόλια :