Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ντόρα εναντίον Παπουτσή, μέσω … Μαρξ! [video]

Χρήστο, πάρε τ' άρματα! Το κέντρο της Αθήνας πεθαίνει!
Η πολιτική είναι υπόθεση ικανότητας. Είτε μπορείς να επιλύσεις προβλήματα, είτε βρίσκεσαι σε λάθος χώρο. Με διασυνδέσεις και άλλου τύπου συμφέροντα, που επιθυμούν την αδράνειά σου, για να ...



καθορίσουν έτσι τις εξελίξεις!
Ο Παπουτσής είναι ο άνθρωπος που έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι βρίσκεται σε λάθος τόπο και χρόνο και η πολιτική του στηρίζεται στη δειλία, την εμμονή και την εμπάθεια!

Η Ντόρα Μπακογιάννη ζητά (στο βίντεο παρακάτω) το αυτονόητο από τον αρμόδιο Υπουργό «Προστασίας του Πολίτη». Ζητά την προστασία του εμπορικού κέντρου της Αθήνας. Το οικονομικό και εμπορικό κέντρο της χώρας, βιώνει τα αποτελέσματα ενός ιδιότυπου εμφυλίου πολέμου. Σήμερα είναι μια νεκρή ζώνη, όπου τα καταστήματα έχουν κλείσει υπό τον φόβο της εκδικητικής μανίας της μειονεξίας που έχει η Αριστερά εναντίον της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αγνοώντας ότι ο καταστηματάρχης παλεύει πλέον για το μεροκάματο (κάτι που δεν είναι σίγουρο σε καθημερινή βάση).
Μέσα σε αυτό το Χειμώνα θα χαθούν πάνω από 25.000 θέσεις εργασίας στο κέντρο της Αθήνας. Τι κάνει το υπουργείο επ’ αυτού; Γιατί δεν δουλεύει καθόλου το κέντρο; Γιατί υπάρχει πλήρης ασυδοσία από ορισμένα κόμματα της Αριστεράς κατά του εμπορικού κέντρου της πόλης;
Επιτροπές που παραπέμπουν την εφαρμογή του νόμου σε άλλες επιτροπές και σε άλλα υπουργεία, είναι η λύση που επιλέγουν οι πολιτικοί που δεν έχουν προτάσεις. Το πλέον αρμόδιο υπουργείο και ο πλέον αρμόδιος υπουργός αδυνατούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και η καταστροφή έρχεται ακόμη μεγαλύτερη, με το μίσος της αριστεράς κατά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας να φουντώνει ακόμη περισσότερο και να θεωρεί τον μικρό και φτωχό καταστηματάρχη … εχθρό του παγκόσμιου προλεταριάτου!
Πολύ καλά λοιπόν η Ντόρα Μπακογιάννη, υπενθύμισε την περίφημη ρήση του Μαρξ, ότι αν δεν θέλεις να λυθεί ένα πρόβλημα, το παραπέμπεις σε επιτροπές. Δεν αναλαμβάνεις δηλαδή τις ευθύνες σου, όπως υποχρεούσαι! Κρύβεσαι!



Δεν υπάρχουν σχόλια :