Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ρεσιτάλ δίνει σήμερα η «Δημοκρατία με 1 ευρώ»!

Η ακροδεξιά επανάσταση πλησιάζει. Τα σταγονίδια παρατάσσονται εκ δεξιών του Προέδρου για την «Τελική Λύση» που θα φέρει την κάθαρση στο «Ελληνικό Δράμα»! Εξ’ αριστερών παρατάσσονται οι Τράπεζες και οι Νταβατζήδες με τα παπαγαλάκια του Συστήματος που ...
υμνολογούν το Μεγαλείο του Αντώνη, που βγήκε νικητής από την έρημο και … δικαιώθηκε!
Οι πρωτεργάτες της «νίκης» βρίσκονται βέβαια στο επιτελείο της «Δημοκρατίας με 1 Ευρώ». Της φτηνιάρικης δημοκρατίας! Που δεν κοστίζει τίποτα και δίνει «πέτρες στους πολίτες για να φάνε»! Αρκεί να ηγεμονεύουν την Ελλάδα οι σκελετοί από το χρονοντούλαπο.

  • Τα σκιάχτρα της ενημέρωσης βλέπουν παντού σκιάχτρα. Βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη της αηδίας που λανσάρουν!
  • Οι εκβιαστές της πολιτικής, που δεν δέχονται αντίλογο, μόνο εκβιασμούς βλέπουν γύρω τους. Κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια! Συνήθως μόνο με παράλληλους εκβιασμούς καταλαβαίνουν αυτοί.
  • Και φυσικά ο star της «Δημοκρατίας με 1 ευρώ» δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα βαθυστόχαστο και πλήρες νοημάτων πρωτοσέλιδο! Κυρίες και κύριοι ο Πάνος Καμμένος. Οι αγαπημένος των σταγονιδίων. δεν πουλάει τίποτα, δεν υπογράφει και οπωσδήποτε αυτός δεν αλλάζει πουκάμισα σαν κάτι ξεπουλημένους! Αυτός κρατάει Θερμοπύλες και φοράει φουστανέλες και περικεφαλαίες, σε ένα απέραντο φρενοκομείο! 
Οι άπιστοι θα καούν στις πυρές της ελαφρολαϊκής "Επανάστασης"! Άδικα θα πάνε οι καημένοι! Σαν τις Μάγισσες ένα πράμα, αρκεί να μας αδειάσουν τη γωνιά κυριαρχώντας ο φόβος και το μίσος!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι πριν απο λίγο καιρό θεωρούσα ως μεγαλύτερη φασιστοφυλλάδα την Αυριανή. Αλλα η συγκεκριμένη εφημερίδα καταφερε να της πάρει τα πρωτεία.