Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Παπανδρέου – Σαμαράς υποσκάπτουν τον πρωθυπουργό Παπαδήμο!


Δεν έχουν καμία διάθεση Παπανδρέου – Σαμαράς να αφήσουν την κυβέρνηση Παπαδήμου να μακροημερεύσει. 
Κάθε άλλο. 
Την υποσκάπτουν με κάθε τρόπο. 
Ο Παπανδρέου το παίζει σκιώδης πρωθυπουργός και ο Σαμαράς το παίζει guest star. 
Συμμετέχει φιλικά και συμβολικά χωρίς να αλλάζει τα πουκάμισά του. 
Τίγκα στη βρώμα!
Σε κάθε ευκαιρία Παπανδρέου- Σαμαράς δεν παύουν να 


μας υπενθυμίζουν τους ύποπτους και επικίνδυνους ρόλους που έχουν αναλάβει. 
\Ρόλοι που δεν εξηγούνται τόσο εύκολα όσο οι ίδιοι θα ήθελαν. 
Με το παραμικρό καβγαδίζουν ή δημιουργούν προβλήματα. Όχι οι ίδιοι αυτοπροσώπως! Έχουν πολλά γιουσουφάκια  για όλες τις δουλειές! 
Είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση αυτή θα πέσει, ενδεχομένως από τον Σαμαρά, που ξέρει από την βρομοδουλειά. Την έχει ξανακάνει και καθήλωσε την Ελλάδα επί μια εικοσαετία. Άρα «πέτυχε» την πρώτη φορά ο στόχος του, θα ξαναπετύχει και την δεύτερη. Με θλιβερότερες και βλαβερότερες συνέπειες έτσι και τον αφήσουμε.
Ο Καρατζαφέρης από την άλλη έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζουν οι συγκάτοικοι – συμφοιτητές και πάτησε τον κάλο του Σαμαρά. Χτύπησε εκεί που τον πονά.
Θα εγκαταλείψει την συγκυβέρνηση σε περίπτωση που το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφασίσει παράγωγο του ονόματος Μακεδονία στο θέμα της ονομασίας της FYROM. 
Απείλησε μάλιστα και με δημοψήφισμα σε περίπτωση που δεν εισακουστεί. Την έριξε δυνατή στον Σαμαρά που υπενθυμίζουμε ότι έριξε (λέει) την κυβέρνηση με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων αρνούμενος οποιαδήποτε διπλωματική λύση. 
Εμείς βέβαια ξέρουμε πολύ καλά ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μην προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις. Όπως και έγινε! Και σήμερα πληρώνουμε όλοι μαζί την αθλιότητα και ανευθυνότητά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :