Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η Δημοκρατική Συμμαχία δικαιώθηκε γιατί επένδυσε στην λογική

Απόλυτα δικαιωμένα αισθάνονται τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, από τις πρόσφατες εξελίξεις, γιατί επένδυσαν στη λογική και η επένδυσή τους αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων η ορθή. 
Επένδυσαν στη λογική με καθαρή φωνή και χωρίς  ήξεις αφίξεις. 
Ασυμβίβαστα, σταθερά και ανυποχώρητα. 
Αυτός ήταν ο ανένδοτος της Ντόρας Μπακογιάννη. 
Ο δρόμος της λογικής έχει φέρει σε 


δύσκολη θέση και το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. 
Το μεν ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε ανίκανο να ακολουθήσει μια πολιτική σύγκρουσης με το βαθύ ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας αμηχανία και απογοήτευση στα μετριοπαθή στελέχη του. Είναι αδύνατον να μην υπάρξουν φωνές αμφισβήτησης του Παπανδρέου και εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος που αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων.
Στη δε Νέα Δημοκρατία ο Σαμαράς περιχαρακώθηκε σε μια ομάδα ακραίων και εθνικιστικών στοιχείων που μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στον ίδιο αλλά και στην πολιτική εν γένει. 
Επένδυσαν σε λάθος «πολιτικά προϊόντα» όπως στο «όχι στο μνημόνιο» και «όχι στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων»!
 Είναι αυτό που λέμε και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. 
Αποφάσισαν να καθαρίσουν το κόμμα από μετριοπαθή και φιλελεύθερα στοιχεία γιατί εμπόδιζαν το έργο τους. Που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του κόμματος στις λαϊκοδεξιές ρίζες του. 
Η λαϊκή δεξιά ήταν η μεγαλύτερη επένδυσή τους τα δύο τελευταία χρόνια! Και οι επιλογές αυτές, τους οδήγησαν στην συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, με τα σκυλιά της άκρας και λαϊκής δεξιάς να αλυχτάνε γύρω από τη Συγγρού! 
Το μέλλον στο εσωτερικό της ΝΔ προβλέπεται επίσης πολύ ενδιαφέρον ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :