Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Χαρίστε πουκάμισα και στην Μαρία Σπυράκη !

Έτοιμη την είχε την απάντηση η Μαρία Σπυράκη στο Mega, στην ερώτηση: Τι θα κάνει ο Σαμαράς σε περίπτωση κρίσιμων θεμάτων, την στιγμή που έχει αντιταχθεί μέχρι σήμερα! Απάντηση απολαυστική: Την απάντηση έδωσε χθες ο κ. Σαμαράς όταν είπε ότι : «Δεν είναι



πουκάμισα οι απόψεις για να τις αλλάζεις ...». Βρε Μαράκι, μέχρι στιγμής έχει κάμει αμέτρητες κωλοτούμπες ο Αντώνης. Οι βουλευτές του και φανατικοί υποστηρικτές του έχουν παγώσει, δεν ξέρουν πώς να δικαιολογήσουν την συγκυβέρνηση και εσύ λες ότι την έδωσε την απάντηση. Δηλαδή στα καφενεία οι λαϊκοδεξιοί θα λένε ότι «δεν είναι πουκάμισα οι απόψεις του Αντώνη για να τις αλλάζει»; Πήγαινε σε κανένα καφενείο για να δεις τι καζούρα τρώνε με αυτές τις βλακείες! Εάν οι απόψεις του Αντώνη ήταν πουκάμισα, τότε θα πρέπει να έχει τεράστια γκαρνταρόμπα. Σαν τους Μποστόνιανς του Χόλιγουντ θα είναι! Που έχουν αγοράσει το ίδιο πουκάμισο σε μερικές ντουζίνες και κάθε φορά που το αλλάζουν το πετάνε!

1 σχόλιο :

kostas hondrozoumakis είπε...

O Σαμαρας συρθηκε στην συγκυβερνηση καθως ειδε οτι οι υπολοιποι εταιροι μας στην ΕΕ δεν αστειευονται πλεον και οτι τα ψεματα ειχαν τελειωσει για ολους μας και ειδικα για αυτον και την αποτυχημενη κυβερνηση Παπανδρεου. Τωρα προσπαθει να δικαιολογησει την τεραστιου μεγεθους κωλοτουμπα που εκανε βαφτιζοντας το κρεας ψαρι. Με αυτες του τι κινησεις αποδεικνυει οτι παραμενει απλα ενας μικρος πολιτικος και αμετανοητος τυχοδιωκτης της πολιτικης σκηνης. Δυστυχως οπως εχω ξαναγραψει και παλαιοτερα η Ελλαδα ατυχησε στην πιο δυσκολη στιγμη της απο την Μεταπολιτευση και μετα να εχει στην ηγεσια των 2 πρωην μεγαλυτερων κομματων της οτι χειροτερο θα μπορουσε να υπαρξει.