Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Και ο Σαμαράς γνώριζε για το δημοψήφισμα

Αντωνάκης και Γιωργάκης εξυπηρετούν τα ίδια κέντρα
αμερικανικών συμφερόντων
Μπορεί οι ηγέτες της Ευρώπης και ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας να μην ήξεραν για το δημοψήφισμα, ήξερε όμως ο Αντώνης για να προετοιμάσει κατάλληλα την καμπάνια του «εναντίον» του δημοψηφίσματος. 
Γιωργάκης και Αντωνάκης είναι τα καλά παιδιά της Πρεσβείας. 
Είναι πράκτορες αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα. 
Και μάλιστα εξυπηρετούν τα λόμπι του Δημοκρατικού Κόμματος (συμφέροντα που έχουν 


επενδύσει στην Κίνα) και όχι του Ρεπουμπλικανικού (που είναι ταυτισμένα περισσότερο με τις πολεμικές βιομηχανίες). 
Δεν τους ενδιαφέρουν η Ευρώπη και το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας. 
Τους ενδιαφέρουν τα αμερικανικά κέντρα συμφερόντων και αυτά εξυπηρετούν. 
Μην ξεχνάμε πως όταν η Ελλάδα προσπαθούσε να κλείσει συμφωνία με τους Ρώσους για τον αγωγό, ο Αντώνης έτρεχε στην Πρεσβεία για να διαβεβαιώσει τον Πρέσβη ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ο αγωγός και ο Παπανδρέου μιλούσε για τις καταστροφές που θα προκαλούσε ο αγωγός στο περιβάλλον!!! 
Δεν είναι τυχαίες οι αναφορές Σαρκοζί που έβαλαν ταφόπλακα σε οποιοδήποτε σχεδιασμό Σαμαρά για (αμερικανοκίνητη) επαναδιαπραγμάτευση. 
Έτσι και τώρα, μαζί οι συμφοιτητές αποφάσισαν από κοινού με την Πρεσβεία, για το δημοψήφισμα, ενώ τα «ΟΧΙ» του Αντώνη είναι γραμμή του State Department. 
Κάτι σαν το «ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν» που χρηματοδοτούνταν από τη CIA!!!
Ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς προσπάθησαν να τορπιλίσουν την ζώνη του ευρώ και κατάφεραν σημαντικό πλήγμα. 
Ο πρώτος με την "προσχεδιασμένη" ανικανότητά του και ο δεύτερος με την πειθήνια συμπεριφορά του στην Πρεσβεία, αρνούμενος οποιαδήποτε συναίνεση λες και η συναίνεση και η κυβέρνηση εθνικής ενότητας έχουν πανούκλα! 
Ο σχεδιασμός της κατακρήμνισης του ευρώ είχε ξεκινήσει από το 1992. Τότε που έγινε προσπάθεια να φτιάξει ο Μητσοτάκης την οικονομία και ο Σαμαράς έλαβε εντολές από την Πρεσβεία για να ρίξει την κυβέρνηση, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες υπερδανεισμού, τεράστιου και αντιπαραγωγικού κράτους. Αυτά που μας γκρέμισαν και μας οδηγούν ακόμη και σήμερα στην απόλυτη καταστροφή. Εκεί μας οδήγησε ο Σαμαράς 

Δεν υπάρχουν σχόλια :