Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο Μιχελάκης τα γύρισε. Η δανειακή σύμβαση είναι σήμερα αναπόφευκτη!

Έπειτα από έναν υπερφίαλο αγώνα κατά του μνημονίου, των δανείων, του μεσοπρόθεσμου και εμμέσως εναντίον της Ευρώπης, από κωλοτούμπα, σε κωλοτούμπα πάνε στη Νέα Δημοκρατία. 
Δεν ξέρουν πώς να τα γυρίσουν έτσι που τα έμπλεξαν! 
Λες και δεν ήθελαν την διάσωση της χώρας. Έβαζαν το στενό κομματικό 


συμφέρον υπεράνω του εθνικού. 
Σήμερα στη Νέα Δημοκρατία πληρώνουν την επιμονή τους στις λάθος επιλογές. 
Την επιλογή τους στο λάθος μίγμα πολιτικής που έχει ήδη απορριφθεί από τα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων. 
Ο Σαρκοζί έδωσε το οριστικό χτύπημα στην συνταγή της Συγγρού! Στο ισχυρότερο χαρτί της πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά. Στην επαναδιαπραγμάτευση.
Στη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να πιστέψουν και να χωνέψουν με τίποτα ότι ο Σαρκοζί δεν δικαιώνει τον Αντώνη Σαμαρά και τους Σοφούς Οικονομολόγους. .....Μηταράκηδες, Λαζαρίδηδες, Σταϊκούρες και Σία! Οπότε η Συγγρού έφτασε στο σημείο μηδέν. Μηδένισε το κοντέρ λόγω των ραγδαίων εξελίξεων. 
Οι κωλοτούμπες άρχισαν από σήμερα το πρωί. Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ που εμφανίστηκαν στην τηλεόραση άρχισαν να τα γυρίζουν.
Το ΠΑΣΟΚ παραδίδει καμένη γη, το Πασόκ κατάστρεψε την οικονομία. Έτσι όπως τα έκανε η κυβέρνηση σήμερα η δανειακή σύμβαση είναι πλέον αναπόφευκτη. 
Έτσι υποστήριξε ο Μιχελάκης, όταν μέχρι χθες βροντοφώναζε για την δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά, στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης, κάτι που ζητά και ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Κοέλιο!
Να δούμε που βρίσκεται ο πάτος. Αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει πάτος όταν μιλάμε για τους συμβούλους του Σαμαρά αλλά και τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :