Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Φοβερά και Τρομερά Επίκαιρα:Οι Αμερικάνοι έριξαν τον Καραμανλή και παραλίγο να τον σκοτώσουν!...!

Φοβερά ντοκουμέντα βλέπουν το φως της επικαιρότητας. Οι Αμερικάνοι τελικά έριξαν και ήθελαν να σκοτώσουν τον Καραμανλή, γι’ αυτό και παρακολουθούσαν, αυτόν, τη γυναίκα του και τα παιδιά του! Οι Αμερικάνοι ήξεραν τα πάντα. Μέχρι και τι μάρκα μπεμπιλίνα φορούσαν τα δίδυμα! Μέχρι κα πόση χοληστερίνη είχε ο πρώην πρωθυπουργός!

Ας σοβαρευτούμε και λίγο γιατί ένα λεπτομέρεια διαφεύγει σε όλους αυτούς τους συνομωσιολόγους. Συνήθως ακροδεξιών πεποιθήσεων ή τουλάχιστον λαϊκοδεξιών (το ίδιο κάνει!). Ότι ο Καραμανλής έπεσε μόνος του. Ολομόναχος έκατσε και την ήπιε και επεδίωξε να απομακρυνθεί από το Μαξίμου! Να μην πούμε ότι έφυγε τρέχοντας.
 Όλες αυτές οι συνομωσίες, είναι εκ του πονηρού. Μπορούμε να λέμε ότι όλα τα κάνουν οι Αμερικάνοι. Λες και δεν υπάρχουν άλλα συμφέροντα, Κινέζικα π.χ., Γαλλικά ή Γερμανικά. Μόνο οι Αμερικάνοι κάθονται σε ένα γραφείο και σκέφτονται πώς να ρίξουν κάθε κυβέρνηση που υπάρχει στην Ελλάδα. Εξάλλου η Ελλάδα έχει το πλουσιότερο υπέδαφος του κόσμου, τα μεγαλύτερα κοιτάσματα οσμίου και τα περισσότερα γαλαζοπράσινα διαμάντια! Όλα αυτά εποφθαλμιούν οι Αμερικάνοι, που τα έχουν ανιχνεύσει με δορυφόρους και τα κρατούν στα X-Files ως επτασφράγιστο μυστικό, μην τυχόν και τα πάρουν είδηση οι Μερκελίτες Γερμανοί!
Αν δούμε την «κρυφή» ιστορία, οι Αμερικάνοι έριξαν το Παπανδρέου για να φέρουν το Σημίτη και να κάνουν τις δουλειές τους. Οι Αμερικάνοι έριξαν τον Σημίτη για να φέρουν τον χαβαλέ Καραμανλή και να κάνουν ακόμα πιο εύκολα τις δουλειές τους και οι Αμερικάνοι έριξαν τον Καραμανλή (παραλίγο να τον σκοτώσουν, αλλά κρατήθηκαν) για να φέρουν τον Παπανδρέου, που ως γνήσιο εβραιοαμερικανάκι Τσαντάκη θα έκανε ότι του έλεγαν. Δεν τα κάνει όμως και έτσι οι Αμερικάνοι θέλουν τον Αρχηγό Σαμαρά στο Μαξίμου για να γκρεμίσει τη ζώνη του ευρώ και να ξεπουλήσει τη χώρα μόνο στους Αμερικάνους και να μη δώσει τίποτα στους Γερμαναράδες και τους Κουτόφραγκους, ως το έτερο αμερικανάκι και half blood εβραιάκι.
Η αλήθεια είναι ότι ο Καραμανλής έπεσε μόνος του, όπως και μόνος του πέφτει ο Παπανδρέου. Γιατί να επέμβουν οι Αμερικάνοι όταν οι ίδιοι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας κάνουν τα πάντα για να φύγουν και να …. γλυτώσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια :