Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η Διευθύντρια Μαριάννα έπιασε δουλειά. Άλλαξε τις κουρτίνες και τα έπιπλα στο Ίδρυμα.


Η Μαριάννα Πυργιώτη ανέλαβε τα καθήκοντά της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής", το οποίο μετακομίζει στο κτίριο της Ρηγίλλης.
Υποτίθεται ότι το Ινστιτούτο είναι το κορυφαίο think tank της κεντροδεξιάς παράταξης και έτσι με την παρουσία της γνωστής από τη δημοσιογραφική "πιάτσα" Πυργιώτη και υπό την

 Γενική Διεύθυνσή της , αναμένεται να αναβαθμιστεί τα μέγιστα και να ανταγωνιστεί "στα ίσια" παρεμφερείς ιδεολογικές δεξαμενές σκέψεις όπως είναι το Ίδρυμα Αντενάουερ, το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Σούμαν, το Κένεντι, το Κανάβεραλ, το Καραϊσκάκη ακόμη και κορυφαίες δεξαμενές καλού ούζου όπως ο Μπαϊρακτάρης κ.α. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι η Μαριάννα Πυργιώτη ήδη έκανε τις πρώτες σοβαρές παρεμβάσεις της ως Γενική Διευθύντρια στα νέα γραφεία του ιδρύματος, αλλάζοντας τη σειρά τοποθέτησης των επίπλων (που μόλις είχαν ανέβει από τη μετακόμιση), διαφωνώντας με το χρώμα των κουρτινών του γραφείου της και άλλα παρόμοια πρωτίστως ιδεολογικής φύσεως ζητήματα. Εσχάτως δε έχει πέσει με τα μούτρα (πάλι) στη δουλειά. Ως Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου θα επιμεληθεί την έκδοση ενός τόμου με όλες τις τελευταίες ιδεολογικές τάσεις, σε θεμελιώδη ζητήματα όπως:
-Τρέσα και καρέ, σε φούσκωμα με κρεπάρισμα, ως συνειδητοί όροι ιδεολογικής ανακατεύθυνσης της νέας λαϊκής ακροδεξιάς
-Το μεζ και οι ανταύγειες στον σύγχρονο δομικό προβληματισμό της συμμετοχικής κοινωνίας.
-Διπλό ουίσκι: Μονορούφι ή άσπρο πάτο. Ταξικά διλλήματα και αστικές επιλογές.  
Ανεβασμένη η κυρία... Γενικώς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :