Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Και όμως. Ο Ζορμπάς πέρασε από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.


Και το ερώτημα είναι τι γύρευε εκεί πέρα και γιατί έπρεπε να διαβεί τις πύλες της Ιπποκράτους. Το θέμα όμως είναι ότι μεγαλύτερη παρέλαση δικαστών, εισαγγελέων και αρεοπαγιτών βρίσκεται σε εξέλιξη και στην Συγγρού. Η παρέα της Συγγρού επιδίδεται σε έναν αγώνα άνευ προηγουμένου για την προσέλκυση λειτουργών της δικαιοσύνης. Μέχρι και ο 


Αρχηγός Σαμαράς συμμετέχει στο παιχνίδι. 
Στην Συγγρού πιστεύουν ότι μετά τις εκλογές, όπου θα έχουν επικρατήσει κατά κράτος, θα χρειάζεται να έχουν με το μέρος τους το μεγαλύτερο μέρος των δικαστικών. 
Πιστεύουν ότι η δικαιοσύνη στην μεταπαπανδρεϊκή εποχή θα παίξει σημαντικό ρόλο (με ειδικά δικαστήρια και τέτοια) και γι’ αυτό τους χρειάζονται από τώρα "στο πλευρό τους". 
Στις τηλεφωνικές συζητήσεις που έχει ο Αντώνης με διάφορους αρεοπαγίτες χρησιμοποιεί πολύ έντονες εκφράσεις και κατηγορεί την κυβέρνηση μέχρι και για προδοσία. Το κακό είναι ότι κάποιοι αρεοπαγίτες συμμερίζονται απόλυτα τις απόψεις του Αρχηγού. 
Επισημαίνει επίσης ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου «έρχονται ραγδαίες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις» (επί λέξει). Και γι’ αυτό πρέπει από τώρα να επιλέξουν στρατόπεδο! Ο Αντώνης τους θέλει όλους στο πλευρό του και υπόσχεται σε όλους από θέσεις, βουλευτιλίκια μέχρι και υπουργεία !
Διακίνηση «μαύρου» πολιτικού χρήματος  πίσω από τις αγοραπωλησίες δομημένων ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων επί κυβέρνησης ΝΔ, είχε καταγγείλει ο Γιώργος Ζορμπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :