Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Την απάντηση για τις δημοσκοπήσεις την έδωσε ο Δ. Μαύρος

Πανηγυρίζουν στη Νέα ΝΔ για τη νίκη τους στις δημοσκοπήσεις και διαδίδουν ότι βρίσκονται ήδη στα όρια της αυτοδυναμίας, αν και υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας και με το ΛΑΟΣ. Οπότε δεν ανησυχούν ιδιαίτερα. Καλύτερα βέβαια να δούνε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στην προηγούμενη ανάρτηση και να συνετιστούν αλλά …. στου κουφού την πόρτα. Η αλαζονεία ξεχειλίζει σε όλα τα 


κλιμάκια της Νέας ΝΔ, μια και κυριαρχεί η άποψη ότι (επιτέλους) δικαιώθηκαν σε όλα.. 
Δεν είδαν καν την απογοήτευση που αποκόμισε ο κόσμος από την αποτυχημένη και Μπεν Χουρ παρουσία του Αντώνη στη ΔΕΘ. Κανένα κανάλι δεν παράλειψε να λιβανίσει τον …. Αντώνη … «που δικαιώθηκε»! 
Την απάντηση στα σούργελα της ΝΔ την έδωσε ο Δ. Μαύρος της MRB και μάλιστα αμέσως μετά την ΔΕΘ του Σαμαρά: «τα μικρά κόμματα ανεβαίνουν αυτή τη στιγμή με επιθετικές ταχύτητες και τα μεγάλα κόμματα είναι «βιδωμένα», έως και χάνουν ποσοστά, σε σχέση με αυτά που είδαμε τον τελευταίο καιρό». 
Η παρουσία δηλαδή του Αντώνη στη ΔΕΘ ζημίωσε εν γένει τον δικομματισμό.
 Με τόσες ανοησίες που είπε και φρούδες ελπίδες που μοίρασε στην μπενχούρεια συνέντευξή του, λογικό ήτανε. 
 Πάντως κ. Μαύρε μου προσέχετε τι λέξεις χρησιμοποιείτε γιατί οι βίδες (<βιδωμένα) παραπέμπουν σε αντισαμαρικά υπονοούμενα και θα βρείτε τον μπελά σας από τους πράκτορες της Συγγρού και τα παπαγαλάκια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :