Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο Σαμαράς δεν θέλει να ασχολούμαστε με το παρελθόν το δικό του και της ΝΔ. Τσατίζεται ο καημένος!

Πολύ εύθικτος μας προέκυψε ο Αντώνης ή τρέχει κάτι άλλο;
Όποιος αμφισβητεί την ικανότητά του να διαχειριστεί την κρίση είναι "προδότης".
Όποιος υποψιάζεται ότι ο Καραμανλής και το πρώην Μαξίμου παρέδωσαν μια χρεοκοπημένη Ελλάδα στον Παπανδρέου, είναι το λιγότερο "εχθρός του λαού".
Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι.
Λίγο ακόμη και θα θεωρείται μεγάλη τιμή να σε λένε «προδότη», οι συμβουλάτορες και

τα πρακτοράκια της Συγγρού!
Αυτοί δεν είναι «Σωτήρες» αλλά παλαβοί "Εκδικητές – Τιμωροί". Εκρηκτικό μείγμα. Λάθος συνταγή! Ό,τι χειρότερο για τον τόπο, σε αυτή την συγκυρία.
Έχουν επιστρέψει σε όλα όσα φοβόμασταν ότι πάντα κρύβονταν στα σπλάχνα της ΝΔ αλλά η ψεύτικη μάσκα της «κεντροδεξιάς» δεν επέτρεπε να δούμε.
Ο εθνικισμός, η μισαλλοδοξία και άλλα υφέρποντα άνθη του κακού.
Όσοι προσπάθησαν να εξανθρωπίσουν το άσχημο πρόσωπο της ελληνικής Δεξιάς, σήμερα λοιδορούνται και βρίσκονται πρώτοι στη λίστα των στόχων που έχουν στα γραφεία τους οι σύμβουλοι, οι ρουφιάνοι και οι πράκτορες του Αντώνη Σαμαρά.
Πολλοί άνθρωποι δυστυχώς θέλουν αυτό το «ιστορικό κακό» να κυβερνήσει για να … τιμωρηθεί από τον ελληνικό λαό και να λουφάξει για άλλη μια φορά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Οι περισσότεροι πάντως Έλληνες τρομάζουν στην ιδέα να κυβερνήσει αυτό το μπουλούκι κομπλεξικών ατόμων γεμάτων απωθημένα.
Οι Έλληνες τρομάζουν όταν ακούνε κάποιους να λένε ότι "είναι περήφανοι που είναι Δεξιοί"! Οι Έλληνες τρομάζουν στην ιδέα της επιστροφής σε ένα παρελθόν δεξιού λαϊκισμού που μόνο άσχημες αναμνήσεις ανασύρει από την σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας. 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Σα δε ντρέπεστε να γράφετε τέτοια πράγματα για τον Αντώνη Σαμαρά. τον ένα και αληθινό Ηγέτη. Είστε γελοίοι.