Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ειδικά δικαστήρια ετοιμάζει η Δεξιά με τους καναλάρχες της

Εάν λάβουμε υπόψην τις γραφικότητες (ευτυχώς κινούνται σε χαμηλό επίπεδο και έχουν στοιχεία τραγελαφικού αστείου) των δεξιών ΜΜΕ τότε ο Αντώνης σκοπεύει να στήσει ξανά Ειδικά Δικαστήρια. Ευτυχώς δεν συμφωνούν όλοι οι μιντιάρχες! 
Όπως συνέβη το 1987, όταν μαζικά οι εργολάβοι και οι εφημερίδες ζητούσαν την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου σε Ειδικό Δικαστήριο και τελικά 


επέβαλλαν την άποψή τους!
Σε δεξιά έντυπα και ιστολόγια καλλιεργείται η προπαγάνδα «της πτώχευσης για το τίποτα», «της υποδούλωσης της Ελλάδας σε ξένα κέντρα», «της εγκαθίδρυσης στην Αθήνα της χούντας της ΕΟΚ» και των «ειδικών δικαστηρίων» και παρεπόμενων εκτελέσεων στο Γουδί ως φυσικής κατάληξης των αποφάσεων των δικαστηρίων.
Υποτίθεται ότι η Νέα Δημοκρατία δεν υιοθετεί επίσημα τέτοιες ακραίες θέσεις. Δεν πείθει όμως γιατί σε αυτά τα έντυπα ή ιστολόγια γράφουν βασικοί σύμβουλοι και διευθυντές του Αντώνη!
Όπως επίσης σας έχουμε ενημερώσει σε ανύποπτο χρόνο, για τις πιέσεις που δέχονται αρεοπαγίτες και δικαστές ανά την Ελλάδα, από τον Σαμαρά, για συνεργασία. Γι' αυτό μην σας παραξενεύουν τα ομαδικά πυρά που δέονται τα μνημονιακά δεκανίκια από λειτουργούς της δικαιοσύνης που καταπατούν όρκους και συνειδήσεις για να εντυπωσιάσουν τη Συγγρού! 
Μπορεί επίσημα να έχουν ταχθεί μόνον υπέρ εξεταστικής των οικονομικών των βουλευτών από το 1974 και μετά. Τίποτα όμως δεν τους εμποδίζει να επιχειρήσουν την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου. (Είναι λογικό να αναρωτιούνται οι Έλληνες για το χαμηλό επίπεδο και των δικαστικών μας λειτουργών. Χρειάζονται μια οικονομική κρίση για να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθεί η υποκρισία τους!) ....
Ήδη η «Ελευθεροτυπία» έχει προσχωρήσει ολόψυχα στην λογική της Συγγρού. Μένουν ακόμη απέξω «ΤΑ ΝΕΑ» (που λοξοκοιτάζουν) και το «ΕΘΝΟΣ» που πρωτοστατούσε μετά το 1987 στην μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο δικαστήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :