Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Τα εκλεκτά στελέχη του κ. Σαμαρά

Την ώρα που οι φοιτητές μάχονται για να κρατήσουν ανοικτές τις σχολές τους, κόντρα στον κομματισμό και τα τσιφλίκια του κάθε παράγοντα μέσα στα Πανεπιστήμια, την ώρα που κάθε οικογένεια αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα για να σπουδάσει το παιδί του, την ώρα που η 



ελληνική νεολαία στενάζει από την ανεργία και οι νέοι μας αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό. 
Την ώρα που η αβεβαιότητα όλων για το μέλλον της χώρας αυξάνεται και οδηγεί στην απόγνωση τους πολίτες, την ίδια ώρα τα φυντάνια της ΟΝΝΕΔ και τα εκλεκτά στελέχη του κ. Σαμαρά, δίνουν ρεσιτάλ προκλητικότητας, ενημερώνοντας μας για τις δαπανηρές εξορμήσεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ Άγγελος Κωνσταντίνου. 
Στενός συνεργάτης του προέδρου Ανδρέα Παπαμιμίκου, επιτελής σε θέματα νεολαίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ,κ. Σαμαρά και τι άλλο; Φοιτητοπατέρας της ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Πειραιά. 
Το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ λοιπόν, δεν επηρεάζεται από τίποτα και μέσω facebook μας ενημερώνει πως η φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, ανέλαβε χρέη μπουλντόζας σε ευαγές νυχτερινό ίδρυμα. Κύριε Σαμαρά, είπατε ότι δε θέλετε τους αρεστούς αλλά τους άριστους. 
Αυτές είναι οι επιλογές σας; Να χαίρεστε τους άριστους σας! Με αυτούς σκοπεύετε λοιπόν να επανδρώσετε και τον κρατικό μηχανισμό επι των ημερών σας; 
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στον κόσμο μου φαίνεται… κ. Σαμαρά.

Αναγνώστης σας

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιες στελεχάρες θα ανακτήσει την αξιοπιστία η χώρα μας.
Ένα να τους πούμε.
Αντώνηδες την γ......ε !
Τίποτ' άλλο!