Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Κεντρικό θέμα συζήτησης στην Ελλάδα το … πότε πτωχεύουμε.

Η ελληνική κοινωνία έχει πολιτικοποιηθεί έντονα τους τελευταίες μήνες. 
Οι περισσότεροι μάλιστα γίναμε σούπερ οικονομολόγοι. Όλοι θέλουν ένα Νόμπελ! 
Όπου κι αν πας, το κύριο θέμα συζήτησης είναι αν θα χρεοκοπήσουμε ή θα πτωχεύσουμε και πότε αυτό θα συμβεί! 
Το τι ακούμε δε λέγεται! 
Μέχρι και Άραβες πρίγκιπες προτείνονται για γρήγορα αποτελέσματα. Να χαλάσει π.χ. η συμφωνία με τον 



Παναθηναϊκό και να τον βάλουμε να σώσει την Ελλάδα. Μη χαθούνε τα χρήματα;
Σχεδόν όπου πας ακούς σχέδια ή απόρρητες πληροφορίες. Κάποιοι ξέρουν και πότε θα γίνουν εκλογές ή αν θα χρεοκοπήσουμε με Γιωργάκη ή Αντωνάκη! Με Αντώνη θέλουν οι περισσότεροι για να μπορούμε να κάψουμε καμιά πλατεία. Τον Γιωργάκη τον βαριούνται. Τον λυπούνται κιόλας με αυτό το στυλ βαριεστημάρας που τον δέρνει. Με τον Αντώνη θα είναι πιο πατριωτικό. Όλοι θα θέλουν να πετάξουν μια μολότωφ. Να πιάσουν π.χ. τον Μανώλη ή τον Καμένο και να τον αρχίσουν στις σφαλιάρες και τα μπούγελα. Θάχει πλάκα και θα το καταλαβαίνεις γιατί αλλιώς είναι να βαράς την καταραμένη Δεξιά. Το γιαούρτι αποκτά ένα πιο ολοκληρωμένο νόημα! 
Οι πιο ειδήμονες ξέρουν και ποιες χώρες στηρίζουν την Ελλάδα και ποιοι μας μισούν, με πληροφορίες μέσα από τις Πρεσβείες. Οι Ρώσικες πληροφορίες έχουν την τιμητική τους τελευταία. Τι είπε ο Κύριλλος και τι λένε Πούτιν – Σαμαράς! Τον Γιωργάκη τον φτύνουν αυτοί οι δύο γιατί δεν μας πήγε στο ΔΝΤ και μας βασανίζει μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας!
Οι καλά γνωρίζοντες ασχολούνται και με Κίνα! Σινιλόγοι με περικεφαλαία. Έχουν μάθει και κινέζικες λέξεις. Η εφημερίδα είναι μπάο και ο γιατρός ντάϊφού. Αν δεν ξέρεις τον γιατρό δεν ξέρεις τίποτα. Έχεις χάσει τη μπάλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :