Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Κύριοι «ΟΝΝΕΔ Χανίων», με... ποιους έχουμε την τιμή να ομιλούμε...;!

Γελάσαμε με την καρδιά μας, όταν είδαμε κάτι νηπιώδη ψελλίσματα μιας αυτοτιτλοφορούμενης ως «ΟΝΝΕΔ Χανίων», ως δήθεν απάντηση στις καταγγελίες μας για το Φιάσκο Βολουδάκη με τα «ροζ πάρτυ» και τις προκλητικές αφίσες της σαμαρονεολαίας. 
Και γελάσαμε κατ’ αρχάς, γιατί ξέρουμε, ότι πέραν από μια... ντουζίνα υποτακτικών του 

αποτυχημένου πολιτευτή της ΝΝΔ, όλοι οι άλλοι που αυτοαποκαλούνται «ΟΝΝΕΔ Χανίων» είναι κάποιοι φοιτητές που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την Κρήτη ούτε με τα Χανιά!!! Πρώην ΠΟΛΑΝιτάκια οι περισσότεροι και λίγοι εναπομείναντες του Βολουδάκη, με μπόλικο φανατισμό και περίσσιο θράσος. Άρα ο σωστός όρος θα ήταν «ΟΝΝΕΔ όπου γης πλην... Χανίων»!...!

Επί της ουσίας τώρα, αντί οι σαμαροφύλακες λακέδες να ζητήσουν συγγνώμη για την γκάφα που διέπραξαν, κατηγορούν τα «blogs της Δημοκρατικής Συμμαχίας» που έφεραν στο φως την ξευτίλα τους! 
Ενώ για την «ταμπακιέρα» περιορίζονται σε κατάφωρα ψεύδη («Όσο αφορά την αφίσα του party η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ενέργησε γρήγορα και υπεύθυνα αποσύροντας την αφίσα και την επίσημη υποστήριξη απαλλάσσοντας παράλληλα από τα καθήκοντα του τον υπεύθυνο διαφήμισης...»), κατά τ’ άλλα επιτίθενται στη Συμμαχία και προσωπικά τη Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη μεγάλη και ιστορική ΟΝΝΕΔ που μεγαλούργησε επί όλων των προηγούμενων Προέδρων της ΝΔ, ερχόμενη μετά το 1993 σε σφοδρή σύγκρουση με τη σαμαρονεολαία της ΠΟΛΑΝ, που σήμερα δυστυχώς διοικεί τα απομεινάρια των κατά τόπους λειψάνων της «νέας ΟΝΝΕΔ»...

«Και πώς να μην είναι περήφανος κάθε Νεοδημοκράτης όταν βλέπει ότι η γαλάζια νεολαία κατάφερε να ξεφύγει από τη σήψη και την μιζέρια των περασμένων ετών όταν ελεγχόταν από τα στρατιωτάκια της κ. Μπακογιάννη», γράφουν οι θρασύτατοι ΠΟΛΑΝίτες, καταδεικνύοντας έτσι την ψυχολογική, πολιτική και ιστορική απόστασή τους από τη Μεγάλη, Αγωνιστική και Νικηφόρα ΟΝΝΕΔ που όλοι υπηρετήσαμε στο παρελθόν, υπό τον Καραμανλή, το Ράλλη, τον Αβέρωφ, το Μητσοτάκη, τον Έβερτ, τον Καραμανλή, και που τώρα πια δεν υφίσταται! 
Η απόρριψη του παρελθόντος της ΟΝΝΕΔ με το ευτελές και χυδαίο πρόσχημα ότι τάχα ήταν «στρατιωτάκια της Μπακογιάννη», βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με την εν γένει απόπειρα των ΠΟΛΑΝιτών να βεβηλώσουν όλο το κορμί της ΝΔ...

Όσο για τη δήθεν απάντηση στα περί της αφίσας, προκαλεί πολλά μειδιάματα ο ψευδέστατος ισχυρισμός των σαμαρόφιλων, πως «η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ενέργησε γρήγορα και υπεύθυνα αποσύροντας την αφίσα και την επίσημη υποστήριξη», αφού είχαν επί μέρες γεμίσει τα Χανιά με τις αφίσες και μόνο όταν έγινε ζήτημα στα μπλογκς και πήρε διαστάσεις, υποχρεώθηκαν σε... αναγκαστική και βαρύθυμη απόσυρση. 
Γιατί η αθλιότητα διεπράχθη με πλήρη συνείδηση και γνώση των υπευθύνων, μια και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να μαζέψουν καμιά 100αριά φοιτητόκοσμο στο Dejavu, παρά μόνο «ερεθίζοντας» τα κατώτερα ένστικτα των νεολαίων με στριπτιτζούδες και λοιπές πόρνες «περιωπής»!...!

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

RAS: ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ- ΝΔ : 2,7 % : ΝΤΟΡΟΚΟΜΜΑ : 1,8 %!!!!!!!!!!!!!!
Ο πολιτικος με τις περισσοτερες αρνητικες κρισεις : ΝΤΟΡΑ : 72 % !!!!! ΓΑΠ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ. ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ : ΓΑΠ : 37.7 % ΣΑΜΑΡΑΣ : 37 %!! ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή είστε έτοιμοι να κυβερνήσετε, με όλους τους απατεώνες της ΠΟΛΑΝ μαζί σας και όλα τα λαμόγια στην πρώτη γραμμή!
Το σκεφτήκατε καλά;
Καλώς να ορίσετε για νάχουμε και να γελάμε!
Το γιαούρτι που έχει να πέσει, δε λέγεται!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια θα συγκυβερνήσετε με την Άννα Βίσση;

Ανώνυμος είπε...

Χα Χα!!

Τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις της RASS, τις πιο αμφιλεγόμενης εταιρείας επικαλούνται οι σαμαράδες!!

Χα Χα!!

Πόσο χαμηλά θα πέσουν ακόμα;; Όταν η RASS λέει ότι η διαφορά είναι 2,7%, τότε να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα είναι 7-8%!!

Ξυπνήστε και την καληνύχτα θα σας την πει σύντομα ο Λαός!!