Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Από τις χειρότερες εμφανίσεις του Σαμαρά σήμερα στη Βουλή!

Απογοητευτικός, λίγος, καιροσκόπος και ηγετίσκος! Όταν οι ακροδεξιοί της Συγγρού βγαίνουν με περισπούδαστες και συνάμα αστείες αναλύσεις, για να μας αποδείξουν τη «νίκη» του «Προέδρου μας, που έγινε επιτέλους Ηγέτης» τότε κάτι δεν πάει καλά. Τότε ο "Πρόεδρος" δεν ήταν τόσο "Ηγέτης" όσο θα ήθελαν. Και το χειρότερο είναι ότι οι «περισπούδαστοι » δεν κατάλαβαν ότι στο κάτω κάτω, ο 


ελληνικός λαός γέλασε με την ψυχή του με το θέαμα της καρα-δεξιάς Βουλής! Της Βουλής για Κατίνες που το παίζουν κυράτσες εξουσίας!
Αμ’ αυτό που έγινε στη Βουλή με τον Ηγέτη να τσακώνεται με τον άλλο Ηγέτη το Γιώργαρο, δε μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα. Αυτή η χαμηλής ποιότητας εικόνα κάθεται μόνο στους «πυρ και μανία» της Συγγρού. Αυτούς που πιστεύουν ότι ο Σαμαράς θα γίνει «θέμε δε θέμε» πρωθυπουργός της Δεξιάς! Γιατί για το Κέντρο και την Αριστερά δε νομίζω να πιάνει το κόλπο! Μόνο οι κολλητοί του χαίρονται! Άρα οι υπόλοιποι γέλασαν με την ψυχή τους. Αυτός δεν ήταν Αρχηγός! Για Υπαρχηγός του Γιώργαρου μάλλον προορίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :