Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ο πατριώτης Υμνωδός ...

Πατριώτες καλημέρα
Άργησα να σας γράψω γιατί είμαι πολύ προβληματισμένος πάλι, στενοχωρημένος και ανήσυχος με αυτά που συμβαίνουν στο κόμμα μας!
Τα μάθατε πιστεύω αυτά που έγιναν στην Βουλή των Ελλήνων πρόσφατα. Συζητήθηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής πρόταση των 


συνοδοιπόρων μας του ΚΚΕ με την οποία ζητούσαν να καθιερωθεί το επάγγελμα του «Άεργου»! Επάγγελμα μάλιστα προστατευόμενο από το κράτος!! 
Και γιατί όχι, να είναι και «κλειστό» μάλιστα, όπως συνηθίζεται στην ένδοξη χώρα μας, με μίνιμουμ μηνιαίων αποδοχών 1.120 ευρουλάκια,(επί 14 βεβαίως για να μην χάσουν τις γιορτές τους και την ….άδεια του καλοκαιριού τους οι καημένοι) και με όλα τα προνόμια (ιατρικά, συνταξιοδοτικά, κλπ)καθώς και αναστολή κάθε δανειακής υποχρέωσης προς πάσα κατεύθυνση!! (Η αλήθεια είναι ότι δεν μίλησαν και για μπόνους, πράγμα άδικο μεταξύ μας!). 

Ως εδώ καλά! Τα άσχημα μαντάτα πατριώτες είναι ότι το κόμμα μας, η ιστορική ΝΝΠ, δεν υπερψήφισε, ως όφειλε, αυτό το λαμπρό νομοσχέδιο!!! 
Τι γίνεται αδέρφια, μόλις ο Ηγέτης (τον σταυρό σας και υπόκλιση) λείψει από την Ελλάδα για ύψιστους λόγους σωτηρίας του έθνους (ξέρετε, εκεί που λέει άλλα από αυτά που λέει εδώ, έτσι για να μπλοφάρει) χάνουν τα στελέχη μας τον μπούσουλα τους!! 

Που ήταν οι φωνές της συνείδησης μας να στηρίξουν τους συνοδοιπόρους;;; 
Που ήταν ο μαχητής Μανώλης με το λέγειν καρμπόν της Παπαρήγα;; Η Φωτεινή η χορεύτρια, η Κατερίνα η Πιπακώστα, ο καθοδηγητής μας Χρύσανθος (με το όνομα), ο κόκκινος ή κομοδινί Πάνος, ο απεργός Μαρκόπουλος με τις κουρτίνες των €80.000 και τόσοι άλλοι με τα φλογερά λόγια τους εναντίον του Μνημονίου, των Φον Φούφουτων, (αυτών που βρήκαν την ευκαιρία να μας καπελώσουν με αχρείαστα δάνεια), των μεγαλοσυμφερόντων και του κέρδους;;; 
Λέτε να γεμίσαμε «ντιντήδες» στο κόμμα και τα παλικάρια μας να μένουν αδρανή και σιωπηλά;;

Περιμένω απαντήσεις γιατί νοιώθω να με έχουν αδειάσει όλα αυτά, έχω με άλλα λόγια ξενερώσει!! Φοβάμαι ότι αυτή η ανεξήγητη απάθεια μπορεί να μας κοστίσει και να πάρουν κεφάλι στις δημοσκοπήσεις η Αλέκα και ο Αλέξης !!! Που είναι το πάθος του Φίφη και του Νενέ….

Α, πατριώτες, είπα Φίφης και θυμήθηκα αυτό που μας γέμισε αισιοδοξία και πλημμύρησε τα στήθη μας ενθουσιασμό!! 
Διαβάσατε τα κείμενα του άλλου καθοδηγητή μας του Γαρουφαήλ ή Φαήλου Κρανιδιώτη;;; 
Έχουμε μείνει όλοι κατάπληκτοι από το βάθος της σκέψης και τα νοήματα, τις ιδέες και την δημοκρατικότητα που αποπνέουν τα κείμενα του αυτά. (Λέγεται μάλιστα ότι ζήτησαν να μεταφραστούν στην αγγλική , γαλλική και τελευταίως στη αραβική) 
Και τι δεν είπε για τον Ηγέτη μας ο Γαρουφαήλ ο Υμνωδός, όπως ευφυώς τον αποκάλεσε γνωστός σχολιαστής και αποφασίσαμε να τον αποκαλούμε από εδώ και εμπρός όλοι οι πολιτικοί Αναλυτές. 
Αν δεν τα διαβάσατε, ακούστε τι είπε ο αθεόφοβος Γκεμπελίσκος: «ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΘΑ ΤΟ ΔΑΜΑΣΟΥΜΕ!! ΘΑ ΣΥΝΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (με τον Ηγέτη μας εννοείται) ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ (!!!) ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ»(!!!)
(Τελείως μεταξύ μας, ο Φίφης μάλλον έχει διακτινιστεί από άλλη διάσταση…..)

Λευτεριά λοιπόν πατριώτες από το μισητό Μνημόνιο και τους κουτόφραγκους που μας δανείζουν με όρους (άκου με όρους), ΛΕΥΤΕΡΙΑ που μόνο ο Ηγέτης μας Αντώνιος ο Α’ ή Ζιγδαντώνης μπορεί να εγγυηθεί ή μάλλον να εξασφαλίσει. 
Γιατί όπως λέει ο Γαρουφαήλ ο Υμνωδός «Δεν υπάρχει ελεύθερος άνθρωπος χωρίς ελεύθερη πατρίδα» καλύτερα λοιπόν «μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά με το Μνημόνιο σκλαβιά και κατοχή» !!!

Την ΛΕΥΤΕΡΙΑ λοιπόν μόνο ο Ηγέτης μας μπορεί να εξασφαλίσει γι’ αυτό θα πέσουμε πατριώτες όλοι στην μάχη για να του δώσουμε τα πληρεξούσια, όπως ζητά ο Μέγας ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ όλων μας ο Γαρουφαήλ ο Υμνωδός!!

Το άλλο όνομα του Υμνωδού Γαρουφαήλ πατριώτες είναι «Saif Al –Samar» που σημαίνει στην ελληνική «Σπαθί του Σαμαρά» !!! 
Μάλιστα το χαϊδευτικό του είναι «Fail Al – Samar» δηλαδή «Ο Φίφης του Σαμαρά» ! 
Με άλλα λόγια ο Υμνωδός είναι η φωνή και η σκέψη του Ηγέτη μας, το «alter ego» του…. Κάθε ομοιότητα του γητευτή του ελληνικού λαού Αντωνίου του Α’ με τον άλλο λατρεμένο ηγέτη της Λιβύης, είναι απλά συμπτωματική!! 
Εκεί τον ρόλο του Φίφη μας τον παίζει ο γιός του Καντάφι ο “Saif Al –Islam”.
Βεβαίως ο γιός Καντάφι ζήλεψε την δόξα του Υμνωδού και προσπαθεί να τον αντιγράψει. 
Στο μόνο όμως που μοιάζουν είναι όταν φορούν και οι δύο στολή των ειδικών δυνάμεων στρατού για να γυμναστούν! Όμως όσο και να προσπαθεί ο γιος Καντάφι να φτάσει τον Αρχιερέα της ΝΝΠ και εκφραστή του Ηγέτη μας, την πλάτη του θα βλέπει συνεχώς…

Ο Αναλυτής

ΥΓ
Τελικά πατριώτες είμαστε ή δεν είμαστε υπέρ της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου;; 
Ο Ηγέτης μας δεν το πρότεινε πριν από καιρό στο Ζάππειο, μετά από εισήγηση του καθοδηγητή Χρύσανθου (με το όνομα), όταν κατακεραυνώναμε το Μνημόνιο και τους Φον Φούφουτους έχοντας λύσεις για εξαφάνιση του χρέους σε 18 μήνες ;;

Τώρα που το υιοθέτησαν οι κουτόφραγκοι είμαστε εναντίον;;;

Παρακαλώ διευκρινίστε μου, «με ποιόν είμαστε τελικά» και επίσης «ποια είναι η γραμμή» γιατί έχουμε πάθει ένα σχετικό κομφούζιο!! Πες μας Φαήλ….

Ο Αναλυτής πάλι

ΥΓ 2 
Πατριώτες, είναι αλήθεια ότι ο Πρίγκιπας Λιάπης αναγκάστηκε να εισπράξει το ΕΚΑΣ για να καλύψει τα έξοδα παραστάσεως του;;; Ρωτάω αν είναι αλήθεια, γιατί σκέφθηκα να τσοντάρουμε κάτι όλοι μας να τον στηρίξουμε τώρα που δεν έχει υπουργική αποζημίωση!!!

Ο Αναλυτής πάλι και τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :