Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Συνεχίζεται και σήμερα ο πόλεμος λάσπης στον Λιάπη

Η ακροδεξιά παρέα της Συγγρού έχει βάλει στο μάτι τον Λιάπη. Και όχι μόνο!  Δεν είναι τυχαίο το ξεμπρόστιασμα για το … «ΕΚΑΣ» στην σαμαρική μπλογκόσφαιρα. Δεν τον ξεφορτώνονται εάν δεν τον τελειώσουν ολοκληρωτικά. Παραδεχόμενος δημόσια ότι δεν έχει πρόθεση να ξανακατέβει στις εκλογές. Του υποσχέθηκαν, πήραν την ψήφο του στα εσωκομματικά και τώρα 
ήρθε η ώρα της λεμονόκουπας. Τον ξεζουμίζουν. Διαρρέουν διάφορα γι’ αυτόν στο ακροδεξιό διαδίκτυο. Ακόμα και για προσωπικές του σχέσεις. Περάσαμε δηλαδή σε πισώπλατα μαχαιρώματα και χτυπήματα κάτω από τη μέση, στο στρατόπεδο που υποστήριξε το Σαμαρά.
Είναι αργά για δάκρια Στέλλα! Δεν ήξερες, δεν ρώταγες ρε Μισέλ; Τι άλλο περίμενες από παρακρατικούς πολανίτικους μηχανισμούς; 
Μαθαίνουμε ότι υπάρχει ολόκληρη λίστα με «παρείσακτους» που ψήφισαν Σαμαρά, αλλά δεν είναι πλέον αρεστοί στην φαηλοπαρέα. Ήρθε η ώρα να τους ξεβράσουν στα ξερονήσια του διαδικτύου. Ήρθε η ώρα των εκκαθαρίσεων! 
Ο μηχανισμός υπάρχει, η διάχυση των κακόβουλων ειδήσεων είναι εξασφαλισμένη. Σήμερα δεν χρειάζονται πραγματικά ξερονήσια. Το ξεφώνημα στο διαδίκτυο αρκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια :