Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Με τον μπουκωμένο Alco-Παναγόπουλο θα κάμουν κυβέρνηση τον Σαμαρά.

Ο γνωστός Παναγόπουλος είναι προσωπικός σύμβουλος του Σαμαρά και κάνει δουλειές (μαγειρεύει δημοσκοπήσεις) για το σύστημα Σαμαρά. Η ΝΔ που χρωστά της Μιχαλούς, έχει πάντα λεφτά για συμβούλους και δημοσκοπήσεις! (Πού τα βρίσκουν; Πού τα βρίσκουν;)
Οι προσωπικές σχέσεις του Παναγόπουλου με το ίδιο τον Σαμαρά και το 
σύστημά του, δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό.
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν το Μαξίμου να έχει στα χέρια του δημοσκοπήσεις που δείχνουν δεύτερο τον Παπανδρέου και δεύτερο το ΠΑΣΟΚ. Τα παπαγαλάκια του συστήματος Σαμαρά χρησιμοποίησαν τις φήμες .... δεόντως! Δημοσκοπήσεις φυσικά στο Μαξίμου δεν υπήρχαν.

Οι γνωρίζοντες κατάλαβαν αμέσως ότι πρόκειται για δημοσκοπήσεις της Alco μαγειρεμένες προσωπικά από τον Παναγόπουλο και προς ικανοποίηση των επιθυμιών του «αφεντικού» που σκορπά λεφτά, χωρίς περίσκεψη! Εννοείται ότι ο Παναγόπουλος δεν έχει καμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Οι σχέσεις του κινούνται μεταξύ φοροφυγά Θέμου Αναστασιάδη και ακροδεξιού συστήματος Σαμαρά. Ούτε πόντο παραπέρα!

Η εταιρία ALCO έχει αποδειχθεί πολλές φορές αναξιόπιστη στις προβλέψεις της και φυσικά το ίδιο ισχύει και τώρα που προσπαθεί να επιβάλει την φαηλοπαρέα ως την ιδανικότερη να οδηγήσει την Ελλάδα έξω από το τούνελ της κρίσης που μαστίζει τον τόπο.
Όσες δημοσκοπήσεις και να μαγειρέψουν δεν θα τα καταφέρουν.
Όσο και αν ράβουν το ηγετικό προφίλ Σαμαρά, όλοι γνωρίζουν τις τεράστιες ευθύνες του για το σημερινό χάλι της πατρίδας μας. Εδώ είμαστε για να τα υπενθυμίζουμε και να βοηθήσουμε την πατρίδα να μην πέσει στα νύχια τους! Γιατί αυτή η έρμη χώρα δεν είναι μόνο δικιά τους, είναι και δικιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :