Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η κρατικοδίαιτη Έλλη χαριεντίζεται με τον κομιστή και φοροφυγά Θέμο

Στο κρατικό κανάλι της ΝΕΤ βρήκε στέγη για να πει τον πόνο του ο φοροφυγάς και μεταφορέας μαύρων σακούλων στα βουνά της Ευρώπης, Θέμος Αναστασιάδης.
Θα μου πείτε δεν έχει δικαίωμα να πιεί έναν καφέ με την Έλλη; Και βέβαια έχει! Όπως έχουμε και εμείς κάθε δικαίωμα να κρίνουμε την στάση της γιατί όλοι εμείς την πληρώνουμε. Και την Έλλη και την φοροδιαφυγή των εργολάβων της ενημέρωσης.
Τουλάχιστον εμείς πληρώνουμε την ΕΡΤ. Ο Θέμος έχει καταβάλει όλες τις ................
......................
εισφορές του ή πρώτα θα διερευνούνται για πολλά χρόνια και μετά ό,τι προαιρείσθε; 
Θα μπορούσε κάλλιστα να τον ρωτήσει:«Τί έγινε βρε Θέμο με τις μαύρες σακούλες»;

Η εικόνα των δύο ήταν άθλια. Για τα νούμερα ή Έλλη, γίνεται νούμερο. Και επειδή την πληρώνουμε υποχρεούμαστε να πούμε την άποψή μας. Ο λαός πολύ δικαίως είναι οργισμένος μαζί τους!

Η άθλια παράσταση που είδαμε ήταν ένα σκοτεινό και απογοητευτικό θέατρο γιατί ο φοροφυγάς συνεχίζει να συναλλάσσεται με το καθεστώς. 
Τον προστατεύουν και ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς. Τον φοβούνται. Και επειδή η Ντόρα το έχει τραβήξει το χαλί, τον ανεβάζουν στις λαϊκές παραστάσεις της Έλλης για να του εγγυηθούν ότι δεν τρέχει τίποτα και όλα μέλι γάλα.
Αντί να τον μαζέψουν και να κοιτάξουν τί και πώς έγινε με τα πέντε εκατομμύρια! Μάλλον τα εκατομμύρια είναι στραγάλια για όλους αυτούς! Σιγά το ποσό. Μάλλον όλοι τους παίζουν με πολύ περισσότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :