Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Έχουν πάρει θέση για το «1821» οι φαηλοί Χρύσανθοι;

Μήπως έχουν ασθενήσει οι εθνοπατριώτες της Συγγρού; Ανησυχούμε! Οι καθαροί «Επαναστάτες» της Λαϊκής Δεξιάς δεν έχουν ακόμη εκφραστεί δημοσίως; Οι αντινιούσηδες και λοιποί Μουρούτηδες, τί κάνουν; Την πάπια; Πως και δεν πιάνει την αγιαστούρα του Έθνους ο Φαήλος, καβάλα στ' άλογο; Μπρίκια κολλά; 
Όταν όλα τα «καλά παιδιά», ο «Άγιος» Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο σύντροφος .................
.......................
Καρατζαφέρης και το μπουμπούκι ο Γεωργιάδης, έχουν τοποθετηθεί κάθετα, τι κάνει η Συγγρού και δεν συμπαρίσταται; Συμφωνούν ή διαφωνούν με την συγκεκριμένη οπτική γωνία ή πουλάνε τζάμπα εθνικές μαγκιές; Ο δικός τους ο Άνθιμος άστραψε και βρόντηξε από του άμβωνος. Γιατί τον αφήνουν μόνο του; «Διαστροφή, ανατροπή, νόθευση της Ιστορίας» αποκάλεσε το ντοκιμαντέρ ο «Άγιος» Σεβασμιότατος!
Ξέρουμε πολύ καλά τι εννοεί όταν λέει ..... Ιστορία ο «Άγιος»! Το εξάμβλωμα που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει στο παρελθόν τους στόχους των εκάστοτε κυβερνήσεων ή δικτατοριών. Σαν όπιο του λαού. Μια Ιστορία εντός εισαγωγικών και όχι αποτέλεσμα επιστημονικής μελέτης και διασταύρωσης. Στηριγμένη στον αυθαίρετο μύθο και στις λαϊκές δοξασίες και όχι στην προσπάθεια καταγραφής της ιστορικής πραγματικότητας. 
Η Ιστορία είναι ίσως η πιο δύσκολη επιστήμη. Όταν καλύπτεται από λαϊκούς μύθους είναι στην καλύτερη περίπτωση, πολιτικό εργαλείο προπαγάνδας ή κατά τον Άνθιμο κάτι σαν το θρησκευτικό δόγμα. Δεν είναι με τίποτα επιστήμη. Το πιο επικίνδυνο σε όλους αυτούς είναι το «δικαίωμά» τους να αμφισβητούν διαφορετικού επιπέδου έρευνες και ερμηνείες. Μόνο η δική τους ερμηνεία είναι σωστή και οι υπόλοιποι είναι προδότες και εχθροί του Έθνους …. «Υπέροχος» σκοταδισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια :