Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ο Αλαβάνος στηρίζει την «ένδοξη» καταγωγή του Σαμαρά! Έλεος πια με αυτή τη Δέλτα!

Θυμάστε τον Αλαβάνο να ωρύεται και να αρνείται την ελληνικότητά του; Λέτε να πήρε και αυτός ελληνόμετρο για να μας μετρά αντίστροφα από τους αρχαιολάτρες που πιστεύουν ότι έχουν το DNA του Σωκράτη, του Ηρακλή και του Θησέα, απαράλλακτο και αλώβητο από το πέρασμα του χρόνου;
Ενοχλήθηκαν μάλιστα οι ελληνολάτρες του Σαμαρά που δε σηκώνουν και πολλά πολλά. Έτσι βγήκε ο Αλέκος για να .....................
.........................
διορθώσει και να στηρίξει την «ένδοξη» καταγωγή του «μεγάλου Έλληνα» Αντώνη, ο οποίος σημειωτέον κατάγεται από την Πηνελόπη Δέλτα. Άρα είναι «μεγάλος Έλληνας» και κανένας δεν πρέπει να το αμφισβητεί!
Καλά τόσο «ένδοξη» είναι αυτή η Δέλτα; Δηλαδή τόσοι και τόσοι απόγονοι μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων και ποιητών θα έπρεπε να κάμουν «Σωματείο Ενδόξου Καταγωγής» και να κάμουν Πρόεδρο τον Σαμαρά, που είναι και της ενδοξοτέρας Πηνελόπης.

Οι αναφορές στην καταγωγή του Σαμαρά αγγίζουν πλέον τα όρια του γελοίου, του γραφικού και του γλειψίματος. Έλεος πιά με αυτή τη Δέλτα! Η τόσο μεγάλη διασύνδεση του ονόματος της με αυτό του Σαμαρά προσβάλει την μνήμη της. Δεν το καταλαβαίνουν εκεί στη ΝΔ; Ακόμα και να είναι ΤΟΣΟ μεγάλη, χάθηκε η σεμνότητα; Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι η Δέλτα έγραφε για να βγει ο Σαμαράς να μας κυβερνήσει «ενδόξως»; Να μας λείπει τότε!

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέκου έχει ως εξής:
«Όταν λέω Έλληνας, δεν αμφισβητώ το DNA και την καταγωγή του κ. Σαμαρά. Το βάζω με την πολιτιστική έννοια. Δεν μπορώ να κάνω χαρτογράφηση. Ο κ. Σαμαράς προέρχεται από τη Δέλτα έχει ένδοξη καταγωγή. Δεν υπάρχει πάντα η κυριολεξία, υπάρχει ο συμβολισμός, υπάρχει μεταφορά, υπάρχει αλληγορία, υπάρχει παρομοίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :