Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Οι «πατριώτες» της νΝ.Δ.

Καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα και στην Πόλη!
Πράκτορες, φαηλώματα μας βάζουν στη φορμόλη!
Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας τα τελευταία 40 χρόνια είναι ο δήθεν πατριωτισμός που επιδεικνύουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Από το «βυθίσατε το Χώρα», φτάσαμε στο «ούτε σύνθετο, ούτε παράγωγο» για τους Σκοπιανούς. Σήμερα η ηγεσία της ΝΔ έχει δώσει σε αυτό τον


υποκριτικό πατριωτισμό, κεντρικό ρόλο στον λαϊκισμό που ακολουθεί.
 Για να καλυφθούν οι φιλοδοξίες των στελεχών για αναρρίχηση στην κομματική ιεραρχία απαιτείται η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υπακοή στο εσωτερικό παρακόμμα των φαηλιστών και των συμβούλων.
Όποιος ξεφωνίζετε από τους φαηλιστές καθίσταται άμεσα εχθρός του «Έθνους», της «παράταξης», άρα και του Σαμαρά.
Όποιος αποστηθίζει πιστότερα τους αφορισμούς των μυστικοσυμβούλων, έχει μέλλον.
Τους υπόλοιπους που δεν δέχονται να γίνουν πιστά όργανα των παρακρατικών μηχανισμών της Συγγρού, θα τους ξεφορτώσουν κάπου σε μια ιδεολογική εξορία. Έτσι πιστεύουν επηρμένοι από την «πατριωτική» τους αλαζονεία, που δεν κρύβεται με τίποτα! 
Στην Συγγρού δίνουν την ευκαιρία στους βουλευτές και τα στελέχη της νΝΔ, να μεταλλαχθούν σε καθαρούς δεξιούς με αντάλλαγμα θέσεις και εξουσίες. 
Στο εσωτερικό της ΝΔ, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά αυτό που έλεγε ο Μαρξ:«Το τι είναι οι άνθρωποι δεν καθορίζεται από τη συνείδησή τους, αλλά, αντίθετα, το κοινωνικό τους είναι καθορίζει τη συνείδησή τους». 
Δηλαδή επιβάλλεται μια εσωτερική ιδεολογία δια της κομματικής νομιμότητας και τα στελέχη ενδύονται την παραφροσύνη του εθνικισμού, της γνήσιας δεξιάς και ενός αρρωστημένου πατριωτισμού για να εξελιχθούν κομματικά, όσο το δυνατόν γρηγορότερα! 
Ο φαηλικός και περιθωριακός πατριωτισμός της νέας ΝΔ είναι μια μάσκα που την έχουν φορέσει τα στελέχη της για να αποκομίσουν μεγαλύτερα ανταλλάγματα και κεντρικότερες θέσεις.
 Το πείραμα δηλαδή είναι καταδικασμένο σε αποτυχία. Μια νεοεθνικιστικού τύπου δεξιά κυβέρνηση δεν έχει κανένα μέλλον, ενώ η χώρα κινδυνεύει να περάσει σε νέες περιπέτειες και νέες μεγάλες καταστροφές. 
 Τότε μόνο ένα Γουδί θα μας σώσει! Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια :