Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ευτυχώς υπάρχουν οι ιστοσελίδες.

Τόσα πολλά ψέματα που είπε ο Παπανδρέου, είναι λογικό να ξεσηκώνεται ο κόσμος. Ειδικά όταν αισθάνεται εξαπατημένος. Eυτυχώς υπάρχουν οι ιστοσελίδες του ΠΑΣΟΚ για να μας υπενθυμίζουν τα ψέματα! Γιατί τώρα η διασταύρωση είναι ευκολότερη και μπορεί να γίνει και με απλές 

διαδικτυακές αναζητήσεις, ενώ η αναζήτηση στις εφημερίδες είναι πολύ δυσκολότερη, έως αδύνατη για τον περισσότερο κόσμο!
Ειδικά όταν το ψέμα διασταυρώνεται με video, ακόμα καλύτερα! 
Οι πολιτικοί βέβαια θα έπρεπε να προσέχουν περισσότερο αλλά η εμπειρία δείχνει ότι έγιναν πιο ψεύτες. 
Το προεκλογικό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά σχέση με το κυβερνητικό. Σα να πρόκειται για δυο διαφορετικά κόμματα! 
 Στην ίδια παγίδα έχει πέσει δυστυχώς και η Νέα Δημοκρατία, ανταγωνιζόμενη το ΠΑΣΟΚ σε μεγαλύτερα ψέματα. 
 Θα ήταν ίσως προτιμότερο να κρατάμε τα κείμενα σε αρχεία και με τις διασυνδέσεις τους, γιατί τώρα έχουν μάθει το κόλπο, όταν περνά λίγος καιρός να τα κατεβάζουν και σιγά σιγά να εξαφανίζονται για πάντα! 
Έτσι εάν αντιληφθούμε ότι κάποια κείμενα κατέβηκαν θα ξέρουμε σίγουρα ποιές υποσχέσεις ήταν (ή θα είναι) ψεύτικες και πότε ακριβώς τα δύο μεγάλα κόμματα χρησιμοποίησαν την απάτη.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Όσα " ψέμματα " κι αν είπε ο Παπανδρέου αυτό που μετράει στην συνείδηση του κόσμου είναι η απάτη του Καραμανλή και της προηγούμενης κυβέρνησης που έλεγε συνειδητά ψέμματα στον Λαό για την κατάσταση της Οικονομίας! Τα ψεύτικα στοιχεία για το έλλειμμα και το χρέος φάνηκαν μετά τις εκλογές! Γι' αυτό λοιπόν ο κόσμος καταλαβαίνει, παρά τις δυσκολίες που περνάει, ότι οι ηθικοί αυτουργοί της σημερινής κατάστασης και της καταστροφής του τόπου είναι στην αντιπολίτευση! Όσον αφορά τα ψέμματα, σε αυτά διέπρεψε ο Καραμανλής το 2004 όπου φυσικά δεν τήρησε ούτε το ένα δέκατο από όσα είχε υποσχεθεί.