Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Το σκάνδαλο Siemens είναι τα βρώμικα ταμεία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κυρίως!

Πολύ κουβέντα μέχρι στιγμής για τα ραντεβού με το Χριστοφοράκο και τα μπιχλιμπίδια που όλες οι εταιρείες μοιράζουν σε βουλευτές αλλά και τους υπόλοιπους πολίτες, είτε για προώθηση προϊόντων, είτε για διαφήμιση! Άσε τις εκπτώσεις. Ειδικά στη Ντόρα απαγορεύεται δια ροπάλου, η διευκόλυνση με .................
.....................
οποιαδήποτε έκπτωση. 
Πρέπει να πληρώνει πάντα on camera, υπογράφοντας σε 10 πράκτορες του διαδικτύου και πληρώνοντας τοις μετρητοίς. Διαφορετικά μιλάμε για σούπερ σκάνδαλο.
Κατάφεραν να περάσει στο απυρόβλητο το πραγματικό σκάνδαλο που είναι τα ταμεία των δύο μεγάλων κομμάτων. Επαναλαμβάνω. Τα ταμεία των δύο μεγάλων κομμάτων, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. που σημειωτέον είναι πολύ μείον άρα το φαγοπότι που στήθηκε γύρω από αυτά τα βρώμικα ταμεία είναι τεράστιο. Κάποιοι έφαγαν με δέκα μασέλες. 
Όλοι γνωρίζουν κανένας δε μιλά! Η κατάσταση θυμίζει καθεστώς μαφίας. Αυτοί που ξέρουν φοβούνται ακόμη και για τη ζωή τους. Τα κόμματα "έπαιρναν" 2% (δύο τοις εκατό) για ευνόητους λόγους. 
Κυρίως για τη συντήρηση του σάπιου συστήματος παραλαβής και παράδοσης εξουσιών και κομματικών φέουδων αλλά και την εύνοια σε πανάκριβες και σκανδαλώδεις συμβάσεις μεγαλοσυμφερόντων και κυβερνήσεων. 
Όλοι ξέρουμε ότι στην Ελλάδα που καταρρέει τίποτα δεν γίνονταν εάν δεν λάδωνες. Τα "μεγάλα" κόμματα δεν αποτελούσαν εξαίρεση του κανόνα μια και έπρεπε να συντηρήσουν στρατιές από "φίλους και μέλη", από φίλα προσκείμενες εταιρείες και κυρίως για εξαγορά συνειδήσεων!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :