Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Δεν μου άρεσε ποτέ η περίεργη δολοφονία του Βαρθολομαίου. Ήταν πολύ βολική!

Ένας πολύ σημαντικός μάρτυρας για το σκάνδαλο της Siemens βρίσκεται στο χώμα. Και δεν είναι άλλος από τον αδικοχαμένο Βαρθολομαίο, ταμία της ΝΔ. Πολύ βολικά και περίεργα βγήκε από τη μέση και πολύ βεβιασμένα «εκκαθαρίστηκε» η υπόθεση. Κάτι δεν πάει καλά γιατί όταν μιλάμε για το ............
.................
μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης (μαζί με το Χρηματιστήριο) εννοούμε τη βρωμιά που έχει μαζευτεί στα ταμεία των δύο μεγάλων κομμάτων. 
Και ο δολοφονηθέντας Βαρθολομαίος ήταν ένας από τους ταμίες, των οποίων η μαρτυρία θα ήταν παραπάνω από χρήσιμη και πολύτιμη! 
Κάτι σαν σκάνδαλο των υποκλοπών μοιάζει η υπόθεση της δολοφονίας του και μυρίζει πολύ σκηνοθεσία και στήσιμο για να μείνει στο απυρόβλητο το ταμείο της ΝΔ.
Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι η ΝΔ δεν τα πήρε από τη Siemens; Τους γελάσανε. Τα πήρανε και δεν έχουν την εντιμότητα να το παραδεχτούν. Κάτι ήξερε ο Βαρθολομαίος αλλά δεν μπορεί να μιλήσει πιά. 
Οι Ξουνουδίτες το παίζουν αγνές παρθένες, τη στιγμή που τους έχουν πάρει απ’ όλες τις μεριές. Και τα έχουν πάρει επίσης από όλες τις μεριές. Ή κάνουμε λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια :