Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ενοχλεί ο Μάξιμος!


Ο Μάξιμος βρίσκεται στη μέση των πυρών. Τα έχουν μαζί του και οι Χρυσανθο-Φαήλοι και οι Καραμανλικοί! Καθένας για τους λόγους του. 
Οι σκληροί πάντως ακροδεξιοί της Ρηγίλλης τον ζύγισαν και τον έβγαλαν light. Ενοχλήθηκαν βλέπετε με το άρθρο του πρωθυπουργικού αδερφού Νίκου Παπανδρέου στο κομματικό έντυπο «Απόψεις». Ο Νίκος θεωρείται κάτι σαν μίασμα για την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ. Δεν συγκαταλέγεται καν στην ελληνική φυλή. Είναι …
.........................
διγενής με το δεύτερο γένος (της μητρός) …. «κατώτερο»!...! (..... ακατονόμαστο).
Πώς τόλμησε ο Μάξιμος και ενέκρινε την δημοσίευση τέτοιου άρθρου και από τέτοιο άτομο σε έντυπο ενός κόμματος που θα έπρεπε να είναι πεντακάθαρο και εθνικό; Μπορεί με το Λούλη να συνδέονται μόνο με την κοινή ιδιότητα του «ανθρώπινου είδους»! Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι δεν ανήκουν καν στο «ανθρώπινο είδος» αλλά σε μια «κατώτερη μετάλλαξη»; Δεν επιτρέπεται ούτε καν η συναναστροφή μαζί τους, όχι δημοσίευση άρθρων τους σε «εθνικά» έντυπα.
Πώς τόλμησε ο Μάξιμος; Τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη Χρύσανθου και του τσοπανόσκυλου Φαήλου. Άντε μην τον πετάξουν έξω απ’ το μαντρί και τον φάνε τα φαντάσματα του παρελθόντος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :