Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Μήνυμα του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου για το νέο έτος

Ο Παύλος Κοτρότσιος, Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου, κάτω από την ομπρέλα του οποίου λειτουργούν εκατοντάδες ομογενειακές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, απηύθυνε μήνυμα με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς στο οποίο και τονίζει ότι «τούτες τις γιορτινές μέρες χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας» η σκέψη όλων των μελών του Συμβουλίου του «στρέφεται στους ................
.................
δικούς μας στην Ελλάδα και την Ομογένεια». 
Ο Πρόεδρος τους Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου επισημαίνει πως «οι Έλληνες της Διασποράς που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πάντοτε κοντά στην Μητέρα-Πατρίδα», αλλά τώρα όμως «πολύ περισσότερο λόγω της μεγάλης κρίσης». 
Στο μήνυμα του κυρίου Κοτρότσιου αναπτύσσονται επίσης οι πρωτοβουλίες στις οποίες το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο επικεντρώνει την προσοχή του και που, όπως επεξηγείται, «αφορούν την καλύτερη ενημέρωση και δράση αναφορικά με τα Εθνικά θέματα της Ελλάδος, περιλαμβανομένων της Παιδείας και της Νεολαίας, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ομοσπονδίες». 
Ο ομογενής αξιωματούχος ευελπιστεί στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας όλων για την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων στα θέματα που εκκρεμούν και για τον συντονισμό και το μέλλον του Ελληνισμού που αφορά τους πάντες. Όπως λακωνικά λέει, «χρειάζονται όλοι, δεν περισσεύει κανένας». Καταλήγοντας ο κ. Κοτρότσιος εύχεται «καλύτερες μέρες για την Ομογένεια και για την Ελλάδα, στο 2011.”

Δεν υπάρχουν σχόλια :