Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ- ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία να επιστρέψουν τις μαύρες χρηματοδοτήσεις τους

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS:ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ, ΑΛΛΑ… - Από τον Απρίλιο του 2010, το ζητούσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι .......... · ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία να επιστρέψουν τις ............

..............
μαύρες χρηματοδοτήσεις τους, έστω κι αν «αμφιβάλλουν»

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Παρασκευόπουλος έκανε το ακόλουθο σχόλιο για τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη SIEMENS και για τη σημερινή ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ:

«Οι Οικολόγοι Πράσινοι χαιρόμαστε με την εξαγγελία ότι θα ζητηθούν επιτέλους τα λεφτά από τη SIEMENS, όπως επανειλημμένα έχουμε απαιτήσει. Παράλληλα όμως πρέπει να επιστραφεί και το μαύρο χρήμα από αυτούς που το έλαβαν.

Δεν αρκεί λοιπόν ο πρωθυπουργός να μιλάει για μείωση της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα και για μεγαλύτερη διαφάνεια στο εξής. Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, που φέρονται να έχουν λάβει χρήματα από τη SIEMENS, οφείλουν να δείξουν έμπρακτα ότι δε θεωρούν το δημόσιο συμφέρον φτωχό συγγενή των «αμφιβολιών» τους για το αν τα έλαβαν και αν πρέπει να τα επιστρέψουν».

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια :