Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αρνείται να κρυφτεί πίσω από την παραγραφή!

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται», λέγει η λαϊκή θυμοσοφία. Και ο... Χανιώτης Βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης έχει συνηθίσει στα... αστραπόβροντα στη μακρά πολιτική και κοινοβουλευτική του θητεία.
Στόχος συχνά των επαγγελματιών της πολιτικής, αφού ο ίδιος προέρχεται από τα .........
................
αγωνιστικά μετερίζια του καταξιωμένου επαγγελματικού βίου και δεν είναι παιδί κάποιου «πολιτικού σωλήνα», ούτε μπήκε στην πολιτική, επειδή δεν... είχε άλλη δουλειά να κάνει!!!

Η βρώμικη απόπειρα Πασόκων και Ξουνουδούληδων βουλευτών να τον βάλουν στο κάδρο του μεγάλου σκανδάλου Siemens -τις πραγματικές πτυχές του οποίου φρόντισαν να κουκουλώσουν οι Συγκάτοικοι της Διαπλοκής- τον έχει βγάλει απ’ τα ρούχα του! Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί εκφράζει την οργή του και δηλώνει αποφασισμένος να καθαρίσει μέχρι κεραίας το όνομά του από οιαδήποτε υποψία.

Είναι χαρακτηριστική η αποστροφή του κατά τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή για το «πόρισμα» της Εξεταστικής Επιτροπής. Αφού το χαρακτήρισε «κατάπτυστο», αναφέρθηκε και σε ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε προ ημερών: «Ακόμα και ο αδελφικός μου φίλος Μιχάλης με πήρε προχτές και με ρώτησε τι συμβαίνει", είπε εμφανώς ταραγμένος, "Αν αυτός που με ξέρει τόσα χρόνια με ρωτά, σκεφτείτε τι θα πιστεύουν οι υπόλοιποι ψηφοφόροι μου!»

Και μόνη αυτή η παρέμβαση του Χρήστου καταδεικνύει την απόφασή του να πάει την ιστορία μέχρι τέλους! Δεν θα αφήσει τους επαγγελματίες λασπολόγους να τον σπιλώσουν, αφού γνωρίζει ότι πλέον τον έχει βάλει στο στόχαστρο και -κυρίως- η ΞΝΔ, λόγω της προσχώρησής του στη Δημοκρατική Συμμαχία...

Γι' αυτό επέμεινε σε όλους τους τόνους να φτάσει η διερεύνηση μέχρι το κόκκαλο, ακόμα και αν υπάρχει παραγραφή! Ας το πουν και άλλοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :