Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Ιδού το σκάνδαλο_

Νά το σκάνδαλο! Όπως βλέπετε στη φωτογραφία η Ντόρα συντρώγει με τον Χριστοφοράκο και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ζεστή. Όλο σούξου μούξου. Εδώ συζητήθηκαν όλα και η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας, γιατί όποια πέτρα κι΄αν σηκώσεις στο σκάνδαλο Siemens, τη ...........
..................
Ντόρα θα βρεις από κάτω και τον Καραμανλή από δίπλα! Μάρτυρας και επόπτης σε όλες τις μυστικές συναντήσεις, ο Καραμανλής, όπως βλέπετε. Μη χάσει κι’ αυτός; Όπου Ντόρα και χαρά, ο Καραμανλής πρώτος, να υποδεχτεί τη Siemens! 
Έχουμε κι’ άλλες φωτογραφίες, μην ανησυχείτε. Εμείς θα τις βγάλουμε στη φόρα, δεν τα κουκουλώνουμε! Εμείς θα το ξηλώσουμε το πουλόβερ της Ντόρας! Εμείς δεν είμαστε μοντμπλάκ, πως λέγεται αυτός, δεν τον ξέρουμε τον κύριο. Εμείς είμαστε μουτζαχεντίνηδες και αντινιούζηδες! Στηρίζουμε και την Υπέκα Μπιρμπίλη γιατί μας δίνει διαφημίσεις, δηλαδή ζεστό κρατικό χρήμα.
 Αμέσως μετά τη διάπραξη του παραπάνω σκανδάλου, οι πρωταγωνιστές ήπιαν το ποτάκι τους και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη συνάντηση, σε άγνωστο σημείο, αν και εμείς γνωρίζουμε, που, πότε, πως και γιατί. _
Η κάτω παύλα θα αποτελεί στο εξής δείγμα ενδοσυνεννόησης με την στενή παρέα του Ηγέτη Σαμαρά. Παράκλησις: Όσοι δεν έχετε σχέσεις με την παρέα, μην την χρησιμοποιείται, για να μην μας μπερδεύετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :