Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η αναφορά – βόμβα στον σκληρό δίσκο των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2007


Ντροπή σου Ντόρα! Επιτέλους σε πιάσαμε στα πράσα! Τελικά τα ελικόπτερα είχαν λόγο που έπεφταν! Μείνατε άφωνοι; Κανένας Εισαγγελέας ρε, ακούει;
Επιτέλους αποδείχτηκε ο ρόλος της Ντορίτας και άλλων λαμογιότατων! Επιτέλους έχουμε στα ..............
.........................
χέρια μας το αποδεικτικό στοιχείο που καίει τη Ντόρα και όλο της το σόϊ, μια για πάντα και παντοτινά. Εκεί που νόμιζε ότι τη γλύτωσε από τη Siemens, λόγω της μεγαθυμίας της δικής μας και του Ηγέτη Αντώνη, πιάστηκε στη φάκα. Βρήκαμε το σκληρό δίσκο των Γερμανών, όπου αποδεικνύεται περίτρανα η ενοχή της Μητσοτάκενας και όλων των Μητσοτάκηδων. 
Στο κόλπο συμμετέχει και η μειοψηφία των Χανίων αλλά ειδικά γι’ αυτό θα επακολουθήσουν νέες αποκαλύψεις βόμβες!
Όχι θα μας ξέφευγαν! Τώρα Έλληνες ξέρετε! Ξεσηκωθείτε! Αυτή οδήγησε τον Καραμανλή σε εκλογές το 2007. Τον υπέσκαπτε αλλά ο ελληνικός λαός την τιμώρησε και ψήφισε τότε Καραμανλή και προετοίμαζε το έδαφος για την επάνοδο του ήρωα Σαμαρά που έχει σώσει πολλές φορές το Έθνος με την απερίγραπτη σοφία του. Όπως και στο Σκοπιανό που δεν άφησε τον Μητσοτάκη(φτου φτου) να ονομαστούν οι σκοπιανοπροδότες …. Σλαβομακεδόνες!
Ζήτω το έθνος! Ζήτω ο Αντώνης. Κρεμάλα στην σφαγέα των εθνών Ντόρα! Έφοδος στο Μητσοτακέϊκο. Αδέρφια ήρθε η ώρα να κυβερνήσει ξανά η καθαρή δεξιά. Με πυγμή, από-φασιστικότητα και μπροστάρη τον Ηγέτη Αντώνη Σαμαρά!


Δεν υπάρχουν σχόλια :