Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο Papa Strumf

Καλημέρα Σύμμαχοι Πατριώτες,

Σήμερα θα σας αποκαλύψω ένα άλλο ηγετικό στέλεχος του κόμματος μας και τον ακριβή ρόλο που παίζει. Έτσι θα καταλάβετε πιο εύκολα (αν δεν έχετε πεισθεί ακόμα) τους λόγους που πάμε τόσο καλά, είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ, υπάρχει ενιαία γραμμή απόψεων στα βασικά ζητήματα και κυρίως έχουμε την μαζική αποδοχή των έγκυρων δημοσιογράφων σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Μάλιστα λόγω της σοβαρότητας που μας διακρίνει και των ξεκάθαρων θέσεων που κρατάμε αταλάντευτοι, στον έγκριτο τύπο έχουν κατά καιρούς διατυπωθεί τίτλοι όπως... «ο πύργος της Βαβέλ»  «¨ότι θέλει ο καθένας λέει», «αλαλούμ στην πολυκατοικία»  κλπ. κλπ

Τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά σύμμαχοι την εβδομάδα που πέρασε. Είχαμε διαγραφές, είχαμε ανεξαρτητοποιήσεις, είχαμε διαφορετικές απόψειςνα διατυπώνονται (πράγμα ανεπίτρεπτο βεβαίως για την δημοκρατία που επικρατεί στο κόμμα μας) και έτσι ο Ηγέτης μας Αντώνιος ο Α’ , ή Ζιγδαντώνης , όπως τον αποκαλούν ευγενικά κάποιοι εντός και εκτός κόμματος, (τον σταυρό σας και μια υπόκλιση πατριώτες για να μην διαγραφείτε),  αναγκάστηκε να συγκαλέσει την κοινοβουλευτική ομάδα μετά από ένα χρόνο, ΝΑΙ ένα χρόνο μετά την εκλογή του από τα μισά μέλη του κόμματος μας.!!! Το ερώτημα που πλανιόταν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου ήταν: «να κάνουν τι δηλαδή τα μέλη; Να συζητήσουν και να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους;;; (Χριστός και Παναγιά!!!) Τελικά όπως αποκαλύφθηκε, ο Ηγέτης μας ήθελε να τους τρίξει τα δόντια και να τους μαλώσει γιατί κάποιοι πήραν πολύ θάρρος και άρχισαν να διατυπώνουν περίεργες ιδέες όπως για το πώς χάσαμε στις τελευταίες εκλογές και κάτι τέτοιες αηδίες!!

Έτσι λοιπόν υποχρεώθηκε ο Ηγέτης μας να προειδοποιήσει ότι «όποιος έχει στο μέλλον διαφορετική άποψη από αυτήν που χαράσσει δημοκρατικά ο πάνσοφος, θα σταλεί στο πυρ το εξώτερο και θα υποχρεωθεί να κάνει 33 μετάνοιες, να συνομιλεί με τον κόκκινο Πάνο επί μία ώρα, να χορεύει με την Φωτεινή την χορεύτρια (κοινώς Φρου-Φρου) για δύο ώρες και να μαστιγωθεί από τους Χρυσανθοφαήλους στον ποπό»!!!

Τέτοια θα είναι η τιμωρία τους, πατριώτες, ώστε να αποστηθίσουν τα συνθήματα του Ηγέτη μας, όπως «να φύγει το μνημόνιο», «δεν θέλουμε τα θαλασσοδάνεια των Ευρωπαίων Φον Φούφουτων», «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και μπορεί μόνη της να ξεχρεώσει σε ένα χρόνο, χωρίς μισθούς, συντάξεις, νοσοκομεία και σχολεία», «οι ξένοι να πάνε στα σπίτια τους», «θάνατος στους μετανάστες», «τα εξαπτέρυγα στηρίζουν Γιωργάκη και ΔΝΤ» και άλλα τέτοια. Καθαρή πλύση εγκεφάλου δηλαδή!!! Και με αυτόν τον ενιαίο λόγο που έχει αποφασίσει η ηγετική ομάδα (ξεχάσαμε την Πιπακώστα σύμμαχοι) να στείλουμε το ΠΑΣΟΚ σπίτι του και μαζί όλους τους Έλληνες, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος να δουλεύουμε μιας και ο Ηγέτης μας (τον σταυρό σας και υπόκλιση) έχει έτοιμες και λογικές λύσεις για όλα!!!

Σε αυτήν την ριμάδα την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, υπήρχαν πληροφορίες ότι ετοιμαζόντουσαν να την κάνουν αρκετοί και έτσι αναζητήθηκε πρόσφορη λύση! Εδώ είναι που έριξε την ιδέα, που αμέσως υλοποιήθηκε, το νέο ηγετικό μας στέλεχος, δεύτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μέγας δικηγόρος, βουλευτής Ηλείας, λίαν ευτραφής και διοπτροφόρος, ο Κώστα ο Τζαβάρας, ο επονομαζόμενος και Papa Strumf: «έξω όλοι οι δημοσιογράφοι και κλείδωμα στις πόρτες ώστε να μην διανοηθεί κανένα στρουμφάκι να την κάνει» (κοίτα να δεις που είναι και πονηρός ο ασουλούπωτος)!!!

Το σχέδιο πέτυχε, τα στρουμφάκια όταν προσπάθησαν να βγουν βρήκαν τις πόρτες κλειδωμένες και κάποιοι άθλιοι δημοσιογράφοι (μάλλον όσοι δεν λαμβάνουν τακτική αποζημίωση από τον Ηγέτη μας) μίλησαν για νέου τύπου δημοκρατία στο κόμμα της Νέας ΠΟΛΑΝ!!!

Για να καταλάβετε όμως τα προσόντα του αγνού αυτού στελέχους του κόμματος μας και νέου μέλους της ηγετικής ομάδας, λένε οι κακές γλώσσες ότι είναι και δικηγόρος της Φωτεινής της χορεύτριας (ή άλλως Φρου-Φρου) σε μήνυση κατά του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, για σχόλιο του που δεν άρεσε στην ιέρεια του κόμματος μας!!! Επίσης ο Papa Strumf, υπήρξε επί πολλά χρόνια συνήγορος στα δικαστήρια της Ηλείας γνωστών αποβρασμάτων της κοινωνίας και ειδικότερα μάλιστα συνήγορος εμπόρων …μπαχαρικών και ….σκόνης υψηλής αξίας!

Επί πλέον ο Papa Strumf, λόγω των ειδικών νομικών γνώσεων του ανέλαβε και την διαλεύκανση του σκανδάλου της Siemens κάνοντας και ταξίδια στην Γερμανία και έτσι ήμαστε επί τέλους όλοι αισιόδοξοι ότι οι κλέφτες θα πάνε σύντομα φυλακή…..

Αυτά για να εμπεδώσετε το τεράστιο κεφάλαιο που έχουμε ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και το μέγεθος της ευστροφίας του συμπαθητικού αυτού μορφώματος, (συγνώμη) ηγετικού στελέχους ήθελα να πω, που βγήκε επί τέλους μπροστάρης στον αγώνα για την ολοκλήρωση της «ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ»

Ο Αναλυτής

ΥΓ Πατριώτες, με τους Αντιπροέδρους τι γίνετε;;; Ανησυχώ! Συμφωνούν με όσα λέει ο Ηγέτης μας και οι Χρυσανθοφαήλοι ή όχι;;; Ο μεν ένας χάθηκε κάπου στις Βρυξέλλες και δεν βγάζει άχνα (οι Φον Φούφουτοι λένε ότι συμφωνεί μαζί τους και είναι ο μόνος συνομιλητής τους και ότι σε λίγο θα ζητήσει πολιτικό άσυλο) ο δε άλλος, ο ωραίος Μπρούμελ έδωσε συνέντευξη και τι νομίζετε ότι είπε ο αθεόφοβος; «ότι πρέπει, λέει, να υπάρξει «Εθνική Συνεννόηση» των πολιτικών δυνάμεων για τη σωτηρία της Χώρας»!!!

Είναι δυνατόν να λέει άλλα από αυτά που είπε ο Ηγέτης μας;;; Η ηγετική ομάδα είναι έξαλλη και ζητάει ως νέα Σαλώμη την κεφαλή του κρεμασμένη έξω από την Ρηγίλλης και παράλληλα την διαγραφή του, γιατί αυτά που είπε είναι χειρότερα από όσα είπε ο Αυγενάκης και το μισητό εξαπτέρυγο!!!! Τι θα κάνει τώρα ο Αντώνιος ο Α’;;;

Ο Αναλυτής πάλι

ΥΓ2

Και ο Κωστάκης ο Κορκο-δειλός τι ήθελε να παραστήσει όταν είπε: «Το κόμμα είναι το ΣΠΙΤΙ μας και το στηρίζουμε»; Δηλαδή;
Μάλλον ήθελε να πει με άλλα λόγια «ποιος Σαμαράς και παπάρια, το κόμμα είναι μαγαζί της οικογένειας ΜΑΣ και το βαστάμε για να επανέλθουμε μόλις ο λαός το κρίνει αναγκαίο». Άλλωστε ο Κορκο-δειλός, στα διάφορα τσιμπούσια (λένε οι κακές γλώσσες) δεν κρύβει την άποψη του για τον Ηγέτη μας (τον σταυρό σας και υπόκλιση) τον οποίο αποκαλεί «ανόητο, λεβεντομαλάκα, και μαλακοτεντωτό» !!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Πατριώτες!!!

Ο Αναλυτής και τέλος για σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :