Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Νέες σοβαρές καταγγελίες για τη Συμμαχία των Προθύμων Δημοσκόπων! [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]

Αναγνώστες μας, που διάβασαν την προηγούμενη ανάρτησή μας για το θέμα, μας έστειλαν νέες συνταρακτικές καταγγελίες για την «έρευνα»-απάτη που διεξάγει αυτές τις μέρες «γνωστή» εταιρεία (έχουσι γνώσιν οι φύλακες...) και θα δημοσιευθεί σε επίσης «γνωστή» κυριακάτικη εφημερίδα

Δημοσιεύουμε παρακάτω την καταγγελία του Δ. Ν. από την Κρήτη:....................................Τα ερωτήματα που θέτουν στα πλαίσια της τηλεφωνικής «έρευνας» είναι πολλά.
Ένα από αυτά: «Ποιον από τους πολιτικούς αρχηγούς συμπαθείτε περισσότερο;» Και παραθέτουν τον κατάλογο όλων των αρχηγών (συμπεριλαμβανομένων των Οικολόγων και του Κουβέλη) πλην της Ντόρας Μπακογιάννη!
Ο αναγνώστης μας απάντησε: «Παπανδρέου, Καρατζαφέρη και τη Ντόρα Μπακογιάννη! Μα... γιατί δεν περιλαμβάνεται η κ. Μπακογιάννη στα ονόματα που μου διαβάσατε...;» 
Η σοκαριστική απάντηση της τηλεφωνήτριας: «Ξέρετε, το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη είναι καινούριο και δεν συμπεριλαμβάνεται στην έρευνά μας»!...!

Τα στοιχεία στη διάθεση της Δικαιοσύνης, εάν ποτέ τολμήσει να ασχοληθεί σοβαρά με τη Συμμαχία των Προθύμων Νταβατζήδων...

Δεν υπάρχουν σχόλια :