Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ο Μαρινάκης ξεμπρόστιασε τον Πατέρα

Αφού ήθελε να τα ακούσει... τα άκουσε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μάσησε τα λόγια του απευθυνόμενος στον Νικόλα Πατέρα, κατά του οποίου εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, που δεν είχε ξεχάσει την "φιλοξενία" της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ήταν σφόδρα επιθετικός: "Εσύ κρύβεσαι πίσω από την ΑΕΚ και τον Αδαμίδη. Εσύ τους βάζεις να βγαίνουν μπροστά. Εσύ επεμβαίνεις στην αθλητική δικαιοσύνη και στην αστυνομία, αλλά όλα αυτά θα τα βρεις μπροστά σου".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης  αναφέρθηκε και στην ποινή του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι ..............
....................
και δεν μπορεί να ελέγξει τους οπαδούς του, αλλά και δεν υπάρχει, επί της ουσίας, συνέπεια αφού ο ΠΑΟ… δεν τιμωρείται. Είπε χαρακτηριστικά: "Στο Καραϊσκάκη δεν συμβαίνει το παραμικρό. ‘Έχουμε επαφή με τους συνδέσμους μας , μιλάμε, έχουμε μοιράσει βιβλία, συνεννοούμαστε μια χαρά  και κάναμε πολλές εκδηλώσεις κατά της βίας, όπως και τον αγώνα κατά της φτώχειας. Δεν δώσαμε ποτέ δικαιώματα ούτε σε εντός , ούτε σε εκτός έδρας ματς,  ενώ στο Ολυμπιακό Στάδιο η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Παρά τα επεισόδια όμως που κάνουν οι οπαδοί σας δεν τιμωρείστε ποτέ".

Η έκρηξη του Βαγγέλη Μαρινάκη προήλθε από τα ειρωνικά χαμόγελα  και τις φράσεις του εκπροσώπου της ΑΕΚ Γιώργου Κωνσταντινίδη, που σημειωτέον υπήρξε μέχρι πρόσφατα και επι πενταετία υπάλληλος του Παναθηναικού. Όπως μάλιστα του είπε σε κάποια στιγμή "θα έρθω εκεί και θα σε πιάσω από το σβέρκο λαμόγιο, όπως έπιαναν οι μπράβοι σας τον Φουστέρ στο ΟΑΚΑ. Έλα έξω να τα πούμε"!
RED PLANET

Δεν υπάρχουν σχόλια :