Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Όλο και πιο κοντά στον Αντρέα ο …. Σαμαράς!

Ενώ στο ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπουν τον Αντρέα και τη δεκαετία του 80, το Δίκτυο της Ρηγίλλης τον προσεγγίζει ακόμη περισσότερο. Ενώ ο Παπανδρέου προσπαθεί να κόψει τις ρίζες με τις νοοτροπίες που καλλιέργησε ο πατέρας του, ο Σαμαράς κάνει τα πάντα για να μη τις ξεχάσουμε ποτέ.
Θυμίζει όλο και περισσότερο τις συμπεριφορές αλλά και τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» εκείνης της εποχής που μας έσπρωξε στο μεταπολιτευτικό κατήφορο και την αντίληψη του βολέματος! Τώρα την προσεγγίζουν και στη συνθηματολογία. «Το μέλλον ανήκει στους Έλληνες » βροντοφώναξαν ο (δελφίνος) Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο κομοδινί Πάνος, κατά την παρουσίαση του ......................
........................
«κυβερνητικού προγράμματος» της Νέας ΝΔ, ο Θεός να το κάμει πρόγραμμα. Σκέτο σουρωτήρι και απάνθισμα ασάφειας, υποσχεσιολογίας και αοριστολογίας. Αυτό δεν είναι πρόγραμμα. Θυμίζει άλλες εποχές μαυρογιαλούρων και ανεύθυνων πολιτικών που δεν προετοιμάζουν το έδαφος για να κυβερνήσουν αλλά για να διορίσουν και να λύσουν όλα μας τα προβλήματα με μαγικές φόρμουλες και σχολές Χάρι Πότερ!
Όσο για «Το μέλλον ανήκει στους Έλληνες» παραπέμπει στο «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»! Το Δίκτυο Σαμαρά αντιγράφει και στα συνθήματα την σκοτεινή πλευρά της Μεταπολίτευσης. Εκεί ανήκει με τις παρέες και τα δίκτυα που μπλέξανε ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :