Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

O σύγχρονος Αυριανισμός, χτυπάει τον Αυγενάκη

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της διαγραφής του Λευτέρη Αυγενάκη, βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, από τον Πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, τα μέσα που βρίσκονται στο pay roll της Ρηγίλλης, ανέλαβαν δράση για την κατασυκοφάντηση και[....] σπίλωση του έντιμου και δραστήριου Κρητικού πολιτικού.
Πριν από λίγο αναρτήθηκε δημοσίευμα σε γνωστό blog που διατηρεί δημοσιογράφος που παρουσιάζει παραπολιτική εκπομπή στην βραδυνή ζώνη μέσα από το οποίο παρουσιάζει τον Λευτέρη Αυγενάκη, ως έναν πολιτικό με... μηδενική παρουσία στη Βουλή και ελάχιστη δράση στην κοινωνία.
Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και επειδή καλό είναι να κρίνουμε τους πολιτικούς και να αποδίδουμε ευθύνες όπου πρέπει, ακόμα καλύτερο είναι να επαινούμε νέους ανθρώπους, αυτοδημιούργητους και πετυχημένους που με τη συνολική τους δράση ήρθαν για να παρουσιάσουν μια νέα εικόνα για την πολιτική αλλά και τη σχέση της με τον πολίτη.
Κοντολογίς λοιπόν ας αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία για τον Λευτέρη Αυγενάκη, που σύμφωνα με τον «αποκαλυπτικό» δημοσιογράφο είναι ακόμα ένας πολιτικός όπως αυτοί που έχουμε συνηθίσει να γνωρίζουμε. Έρχεται πρώτος σε ερωτήσεις και επερωτήσεις στη Βουλή, τοποθετείται σχεδόν για κάθε νομοσχέδιο με καθαρή και ουσιαστική άποψη καθώς έχει συγγράψει και 2 βιβλία τα οποία έχει παρουσιάσει σε Αθήνα και Ηράκλειο.
Φαίνεται ότι ο δημοσιογράφος που φρόντισε να αποκαλέσει τον Λευτέρη Αυγενάκη, ως βλάκα και ανεπαρκή πολιτικό δεν γνώριζε τα παραπάνω στοιχεία. Τώρα αν τα γνώριζε, έρχεται να επιβεβαιώσει το κοινώς παραδεκτό ότι αποτελεί τη χειρότερη σύγχρονη μορφή Αυριανισμού καθώς επίσης και ότι το pay roll στο οποίο βρίσκεται δίνει τα ρέστα του για να κρύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητα που το διακρίνει….

Δεν υπάρχουν σχόλια :