Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

24% (!!!) Το ποσοστό της ΝΔ στις Περιφερειακές Εκλογές και όμως ο «μάγος» της Νεοδεξιάς βλέπει... άνοδο!!!

«Ο λαός μας με την ψήφο του στις τελευταίες εκλογές έβαλε και πάλι τη ΝΔ σε ανοδική τροχιά...», ισχυρίσθηκε σήμερα, μιλώντας στους εκλεγμένους με τη ΝΔ περιφερειάρχες ο πρόεδρος της ΝΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Συνιστούν τα αποτελέσματα των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών «ανοδική τάση» για τη ΝΔ του Σαμαρά; Όχι! Ούτε στα ποσοστά ούτε στους πραγματικούς αριθμούς-ψήφους μπορεί να στηριχθεί το ψευδές αυτό και προβοκατόρικο επιχείρημα του Αρχηγαντώνη. Ο «μάγος» που... εξαφανίζει ελλείμματα σε 1 χρόνο μπορεί και να «αυξήσει» με μαγικό τρόπο τα ποσοστά και τους ψήφους της ΝΝΔούλας; Όταν υπέστη πανωλεθρία, χάνοντας 600.000 ψήφους από τις δραματικές εκλογές της δεινής ήττας του 2009;
Και για να το καταλάβουν και οι πιο αδαείς: Εάν η ΝΔ έπαιρνε στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 στην Επικράτεια τις ψήφους που πήραν όλοι οι υποστηριζόμενοι απ’ αυτήν περιφερειάρχες στον α΄ γύρο των Εκλογών, το ποσοστό του 2009 θα ήταν... 24%!!! Ναι, 10 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες έχασε η ΝΔ από την 4η Οκτωβρίου 2009! Και όμως, ο μοιραίος Ηγετίσκος της Νεοδεξιάς μιλάει για... «ανοδική τροχιά»!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :