Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Οι Πιπιλομανώληδες

Καλημέρα Πατριώτες και Σύμμαχοι!!!

Τι εβδομάδα και αυτή που περάσαμε αδέρφια μου! Σκέτος εφιάλτης για το κόμμα μας! Ευτυχώς που ο Ηγέτης μας Αντώνιος ο Α' (τον σταυρό σας και μια υπόκλιση παρακαλώ) με την στιβαρότητα που τον διακρίνει τα τελευταία χρόνια, την μεγαλοσύνη αλλά και την αποφασιστικότητα που τον χαρακτηρίζει (ειδικότερα από το 1993 που ωρίμασε) καταφέραμε να περάσουμε όλους τους σκοπέλους που είχαν βάλει στον δρόμο μας οι άνθρωποι που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Μνημονίου, των Φον Φούφουτων, των εξαπτέρυγων και των... λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων!

Ξεκινήσαμε λοιπόν την βδομάδα μας με την απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τους υπεύθυνους του σκανδάλου του Βατοπεδίου. Μιλώ για τους ηθικούς αυτουργούς, αυτούς δηλαδή που καταδίκασε ο Ηγέτης μας πριν μερικούς μήνες στα σκαλιά της Ρηγίλλης. Τον Ρουσόπουλο και τον Βουλγαράκη! Αυτούς που πλήγωσαν το κόμμα (από το 1993 και μετά βέβαια) . Και εμείς από την μεριά μας, επειδή είμαστε κόμμα με υψηλό το αίσθημα ευθύνης, αποσυρθήκαμε από την ψηφοφορία στην Βουλή, για να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα (ξύπνιος o Καλαματιανός!!!) Έλα όμως που οι υπόλοιποι δεν έκαναν το χατίρι του Ηγέτη μας και τους αθώωσαν!! Άκου να δεις σκευωρία από τους αδιάβαστους!! "Καμία ανάμειξη για Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη οι οποίοι παραδίδονται άσπιλοι και αμόλυντοι στην κοινωνία" όπως θα έλεγε ο πνευματικός του κόμματος και του Κωστάκη του Κορκό-δειλου, σεβάσμιος Εφραίμ!

Και τώρα τι θα πούμε μετά τα όσα κατήγγειλε ο Ηγέτης μας για τους δύο;; Επειδή ο Ηγέτης μας διακρίνεται για την μεγαλοσύνη του και πάντα αναγνωρίζει τα λάθη του, διέταξε τον Πάνο τον κόκκινο, (αφού αφήσει στην άκρη το σφουγγαράκι) να δηλώσει ότι "όσα έχει πει ο Ηγέτης μας εξακολουθούν να ισχύουν". Οι δηλώσεις όμως των δύο ήταν πολύ σκληρές για τον Ηγέτη μας. Τόλμησαν να τον αποκαλέσουν ανόητο (άκου να δεις), ανίκανο (πω, πω ανακρίβειες), εμπαθή (ε, όχι και εμπαθή!!) διχαστικό (αυτό και αν είναι θράσος!!) και πολλά άλλα κουφά! Αυτό όμως που σοκάρισε ακόμα και τα διεθνή πρακτορεία ήταν η δήλωση Βουλγαράκη: "Να δω τι θα πουν τώρα με την αθώωση μου οι Πιπιλομανώληδες". Αν είναι δυνατόν πατριώτες, τα έριξε στα δύο φωτεινότερα ηγετικά μας αστέρια, στις δύο κολώνες του κόμματος, στην Φωτεινή την χορεύτρια (τι το θελες τo κουνιστό και εσύ πριμαντόνα μου στο dancing with the stars;;;) και στην συνδικαλιστάρα (δεν δουλεύω, δεν δουλεύω) και εργατοπατέρα Γιάννη Μανώλη…. Δηλαδή στους 2 από τους 5 κορυφαίους του κόμματος. Αν είναι δυνατόν να μας τα ρίχνει χοντρά το βαρίδι "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"!!

Και να ήταν μόνο αυτό πατριώτες! Τι ακολούθησε νομίζετε την Ολική Επαναφορά 2 και τις ξεδιάντροπες δηλώσεις των βαριδιών: Το νέο κίνημα που ανακοίνωσε το μισητό εξαπτέρυγο ή δεκανίκι! Σιγά τα αυγά δηλαδή! Αλλά, μεταξύ μας τώρα, ενώ μας διαβεβαίωναν οι πολιτικοί μας σύμβουλοι (Χαρβαλιάς κλπ) ότι θα μαζευόντουσαν καμιά διακοσαριά φίλοι και συγγενείς, είδαμε ξαφνικά να γεμίζει το Γουδί, να ασφυκτιά το Badminton, να φρακάρει η Κατεχάκη και οι γύρω δρόμοι, και όλα αυτά για να πάνε να ακούσουν το εξαπτέρυγο! Και μάλιστα Κυριακή μεσημέρι και μέρα λαμπρή!!

Ούτε συσσίτιο να μοίραζε το μισητό δεκανίκι!!! Βρε ανάθεμα τους, αντί να πάνε μια ωραία βόλτα μέρα πού ήτανε, πήγαν να ακούσουν το εξαπτέρυγο! Ο Ηγέτης μας όμως όπως πάντα ετοιμόλογος, έδωσε εντολή προς πάσα κατεύθυνση, πριν από την συγκεντροσούλα που περίμενε: "καμία δήλωση, δεν ασχολούμαστε με ανύπαρκτα κόμματα". Επειδή όμως ο Ηγέτης μας είδε στην τηλεόραση ότι έγινε ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ την Κυριακή στο Γουδί και επειδή είναι πάντα σταθερός στις απόψεις του, απλά μετέθεσε τις δηλώσεις των πρωτοκλασάτων στελεχών του για Δευτέρα πρωί! (Μην λένε στους διαδρόμους του κόμματος ότι πάλι λάθος εντολή έδωσε…..) Έτσι ακούσαμε τον μεγάλο σωτήρα του τουρισμού Κώστα Μαρκόπουλο (τον κουρτινάκια) και τον αναμορφωτή της μπάντας των Ενόπλων Δυνάμεων Κώστα Τασούλα, το μέλος της ηγετικής ομάδας Κατερίνα Πιπακώστα, να καταδικάζουν σε αφάνεια και μαρασμό τον νέο πολιτικό φορέα του μισητού εξαπτέρυγου, και πήραμε τ'απάνω μας, ρε, πατριώτες!! Ευτυχώς που διαθέτουμε και τέτοια στελέχη!! (έχει τέτοια το εξαπτέρυγο; Αμ, δεν έχει….)

Και έτσι επανήλθε στο κόμμα μας η ηρεμία και η βεβαιότητα ότι είμαστε σε πορεία νίκης και ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ!!

Ο Αναλυτής

ΥΓ 1 Πώς σας φάνηκε το "σύμμαχοι" που προσθέσαμε στο "πατριώτες"; Περιμένω τα σχόλια σας αλλά όχι …πολλά και περίεργα, γιατί κινδυνεύουμε με διαγραφή!!! Σφουγγαράκι τέλος!

Ο Αναλυτής πάλι

ΥΓ 2 Επί του πιεστηρίου. Αυτός ο Αυγενάκης που ξεφύτρωσε πάλι ρε, πατριώτες! Τι τις θέλει τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις! Ποιος τον ρώτησε τελικά! Άκου τι είπε: "ότι και καλά οι θέσεις του εξαπτέρυγου είναι θετικές" και ότι πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια της ήττας (!!!!) στις Αυτοδιοικητικές εκλογές" και "να συγκληθούν τα όργανα του κόμματος" !!! Άκου τι είπε ο αθεόφοβος!! Καλά, τον Θεό δεν τον φοβάσαι παιδάκι μου, τον ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ δεν τον υπολογίζεις; Τι σκάνδαλο και αυτό! Άκου τα όργανα του κόμματος!!! Αυτά τα απαράδεκτα μόνον ένας εχθρός της χώρας και έθνους μπορεί να τα ξεστομίσει!! Έτσι ο Ηγέτης μας, αφού δεν του έμενε τίποτα άλλο να κάνει, συγκάλεσε δημοκρατικά τα όργανα, κάλεσε εμπρόθεσμα τον παραβάτη να απολογηθεί, τον ακούσανε με προσοχή και μετά από μυστική διαδικασία, αποφάσισε (μόνος του ο Ηγέτης) να στείλει τον θρασύ βουλευτή (με τις 22.000 ψηφοφόρους πίσω του) στο πυρ το εξώτερο!! Ακολουθώντας δηλαδή ο Αντώνιος ο Α' τις επιταγές του άμοιρου Συντάγματος μας τον διέγραψε οριστικά και αμετάκλητα!!! Γιατί όπως λέει ρητά το Σύνταγμα μας, οι βουλευτές ΔΕΝ έχουν κανένα δικαίωμα να εκφράζουν την γνώμη τους ελεύθερα και αβίαστα!! Όχι θα παίζουμε τώρα…….

Αυτά για να συμμορφωθούν όσοι σκέπτονται να πουν κάτι διαφορετικό από αυτά που πιστεύει ο Ηγέτης μας. Γιατί η εντολή που πήραμε από τους 800.000 Νέο Δημοκράτες που ψήφισαν τον Ηγέτη μας (για να ακριβολογούμε οι μισοί ήτανε) υπήρξε σαφής: "Η διαφορετική άποψη δεν έχει θέση στην Νέα Πολάν, όποιος διαφωνεί με τους Χρυσανθοφαήλους πάει σπίτι του". Πέταξε λοιπόν ο Ηγέτης μας το Σφουγγαράκι της λήθης στο καλάθι των σκουπιδιών και άδραξε την χατζάρα!!! Και διαπιστώνουν οι πολιτικοί αναλυτές όπως ο κ. Χιώτης σήμερα στο ΒΗΜΑ ότι "ο κ. Σαμαράς (εννοεί πατριώτες τον Αντώνιο τον Α') δίνει την εικόνα, 12 μήνες μετά, ότι έχει πετάξει το σφουγγάρι και έχει αδράξει τη χατζάρα….". Όχι, αγαπητέ σχολιαστή, δεν άλλαξε ο Ηγέτης μας. Πάντα έτσι ήταν! Το κόμμα μας άλλαξε και δεν ανέχεται τέτοιου είδους θρασύτητες όπως αυτή του νεοσσού Αυγενάκη!!!

Άκου συμπάθειες προς το εξαπτέρυγο!! Πήγαινε σπίτι σου λοιπόν………!!!

Γι' αυτό σας λέω, αν θέλετε να σχολιάσετε τον Αναλυτή, κάντε το κομψά και …ταπεινά, μην σας έρθει καμιά διαγραφή κατακούτελα!!!

Ο Αναλυτής και τέλος για σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :