Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Οι «βρώμικοι» και οι… «κυριλέ»…

Έχουν πάθει αμόκ οι Νταβατζήδες μετά τη συγκλονιστική κοσμοσυρροή της περασμένης Κυριακής για την Ιδρυτική Διακήρυξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Είχαν αποφασίσει να… «αδιαφορήσουν», όμως οι χιλιάδες λαού που κατέκλυσαν το Μπάντμιντον τους χάλασαν τη σούπα! Πήραν το μήνυμα, ιδιαίτερα όταν άκουσαν τις... ριζοσπαστικές προτάσεις του νέου Κινήματος, που αποτελούν γροθιά στο σύστημα των κρατικοδίαιτων συμφερόντων.
Όταν δε άρχισε να φυλλορροεί και η Κ.Ο. της ΝΝΔ, τότε κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με δύσκολο αντίπαλο. Και έστησαν –πιστοί στις πάγιες… αρχές τους- την προβοκάτσια: πώς θα αντιστρέψουν τις εντυπώσεις σε βάρος της Συμμαχίας και της Προέδρου της.
Το όπλο γνωστό, τετριμμένο, αναξιόπιστο: η «δημοσκόπηση» της Rass, εταιρείας συμφερόντων του… Μάκη Κουρή, που -όλως τυχαίως…- ανέλαβε και την δημοσίευση και προβολή του εκτρώματος από τη λασπιάδα του, το «ΠΑΡΟΝ».
Βλέπετε, τα Μεγάλα Αφεντικά, οι "Νονοί", θέλουν να εμφανίζονται κυριλέ, «καθαροί» και… αξιόπιστοι. Τις «βρώμικες» δουλειές τις αναθέτουν στα «τσιράκια».
Το Αδελφάτο των Κουρήδων, οι πατέρες του «αυριανισμού», μας έχουν συνηθίσει εδώ και 30 χρόνια στο ψέμα, στις βρωμιές και τη λάσπη. Δεν μας ξενίζει η δική τους συμπεριφορά.
Λυπόμαστε όμως για τους ψευτοσοβαρούς (τύπου Χατζηνικολάου…) που αναπαράγουν τον «κούρειο» γκεμπελισμό. Και με τον τρόπο αυτό ταυτίζονται με τη βρωμιά και την αναξιοπιστία.
Γιατί τελικά, όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη…

Δεν υπάρχουν σχόλια :