Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Εντωμεταξύ, εμείς... «φακελώνουμε»!

Το σύστημα των νταβατζήδων πιστεύει ότι με παίγνια «δημοσκοπήσεων» μπορεί να ανακόψει το Κίνημα της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Η κοσμοπλημμύρα του Μπάντμιντον, 7 μέρες πριν, τους τρομοκράτησε!
Εξαγοράζουν, απειλούν, εκβιάζουν, έχουν επιβάλει ομερτά σαμαρισμού στα ΜΜΕ της διαπλοκής.
Και όμως ο Λαός την περασμένη Κυριακή απέδειξε ότι... μπορεί να υπερβεί τα εσκαμμένα, να κινητοποιηθεί, να προστρέξει και να κατακλύσει κατά χιλιάδες ένα χώρο, για να ακούσει και να συνυπογράψει την Ιδρυτική Διακήρυξη ενός νέου ελπιδοφόρου Κινήματος.
Τα παίγνια ξεκίνησαν αμέσως... Από την... «αδιαφορία» περάσαμε στις διαρροές «δημοσκοπήσεων-φαντασμάτων», σύμφωνα με τις οποίες η Συμμαχία... παλεύει οριακά με το 3%!!! Δεν έχουμε καμία αντίρρηση. Αυτό θέλαμε, αυτό περιμέναμε, αυτό μας ωφελεί.
Θυμόμαστε τις «φούσκες» του ΚΕΠ (που του έδιναν στο ξεκίνημα... 21%!!!) και του Τσίπρα (που την εποχή της εκλογής του στο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε να... απειλεί το ΠΑΣΟΚ) και πώς όλα αυτά κατέληξαν άδοξα και τραγικά.
Θυμόμαστε επίσης τα πρόσφατα με τη «Μάχη για την Κρήτη», που οι «δημοσκοπήσεις» έδιναν διπλάσιο ποσοστό στο σαμαρικό υποψήφιο έναντι του ντορικού... Και φυσικά, διαψεύσθηκαν οικτρά και τραγικά.
Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά τα καταγράφουμε με πολύ ενδιαφέρον... Γιατί κάποια στιγμή η αλήθεια θα φανερωθεί. Και τότε θέλουμε να δούμε τα μούτρα του Αδελφάτου των Σαμαροσκόπων... Όταν θα τους τρίψουμε στα μούτρα αυτά που γράφουν σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :