Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο... Εθνικός μας Ψυχίατρος!!!

Δυνατή, ζωηρή και μεστή σε ιδέες και πραγματική πολιτική η πρώτη συνέντευξη της Ντόρας ως Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην «Ανατροπή». Ούτε ο Γιάννης Πρετεντέρης της χαρίστηκε -γενικώς δεν τον κάνει σε κανένα και μπράβο του- αλλά κι εκείνη δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω! Καθαρές απαντήσεις, χωρίς φόβο, χωρίς υπολογισμό «πολιτικού κόστους», χωρίς απεχθείς «στρογγυλοποιήσεις» και ωραιολογίες. Σαφές, καθαρό, σύγχρονο Φιλελεύθερο στίγμα με κοινωνική ευαισθησία για αυτούς που... πραγματικά την έχουν ανάγκη.
Πολλά ετέθησαν, σημαντικά ειπώθηκαν, αλλά η ατάκα της βραδιάς βγήκε από τη Ντόρα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που της άσκησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, που είπε περίπου, ότι το νέο Κίνημα είναι προϊόν «πίκας» της πρώην Υπουργού... «Δεν ήξερα ότι ο εκπρόσωπος είναι και Εθνικός Ψυχίατρος!!!», απάντησε με φυσική απλότητα και αφοπλιστική ειλικρίνεια η Πρόεδρος της Συμμαχίας.
Το σίγουρο είναι ότι με τέτοιο... αρχηγό, η ΝΝΔούλα σίγουρα έχει ανάγκη από... ψυχιάτρους! Όμως ο κόκκινος Πάνος δεν είναι ο καταλληλότερος. Χρειάζεται και αυτός κάποιες «συνεδρίες»...

Δεν υπάρχουν σχόλια :