Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ο Σαμαράς επιτέθηκε στην κυβέρνηση και η κυβέρνηση …. τάκανε πάνω της.

Ο γοητευτικός, πολυαναμενόμενος, θετικός, έξυπνος, ρεαλιστής, δραστήριος, σεμνός, λογικός, ταλαντούχος και χαρισματικός ηγέτης της ΝΔ, που δεν λαϊκίζει ποτέ (προπάντων δεν λαϊκίζει), σύμφωνα με την βαθυστόχαστη Σοφία του Γιανναρά, επετέθη στην ανάλγητη κυβέρνηση και στον ολίγιστο πρωθυπουργό για τις οικονομικές του επιλογές. Ήταν και η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, μετά τις διακοπές, οπότε ο ταλαντούχος Αντώνης έπρεπε να δείξει το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας, το αδίστακτο, το αιμοβόρο. Τον κάνει πιο γοητευτικό αυτό το αιμοβόρικο. Του δίνει ένα χολιγουντιανό τόνο στο γυαλί. Κάτι που δεν έχει ούτε ο Γιωργάκης, ούτε τα δεκανίκια του!....! Λάμψη που μόνο ο Αντώνης διαθέτει γιατί μόνο ο Αντώνης κρύβει έναν Μεγάλο Ηγέτη μέσα του!...!
Αποτέλεσμα. Οι πάντες έχουν κρυφτεί και φοβούνται να ξεμυτίσουν. Η εποχή του Αντώνη ήρθε. Οι διαφωνούντες να πάνε στα μοναστήρια για τα οποία φροντίζουν οι φίλοι του Αντώνη από τώρα για την ανακαίνισή τους. Ώστε να χωρέσουν και όλοι οι διαφωνούντες ντεμισέκ Δεξιοί. Οι «βρώμικοι», οι «μολυσμένοι» και οι «ακάθαρτοι» Δεξιοί. Κάτι ξέρουν οι φίλοι. Αντί να τους κλείνουν στις φυλακές θα τους ωθούν σε αναγκαστικό μοναχισμό. Και τα μοναστήρια να ξαναγεμίσουν και αυτοί να ησυχάσουν από τους «άρρωστους»!
Το τι είπε ο Αντώνης δε λέγεται. Ο Γιωργάκης μας έφερε λουκέτα και ανεργία. Ο ΣΕΒ και η ΓΣΕΒΕΕ δικαιώνουν τις επιλογές του (λίγο ΟΧΙ στο μνημόνιο, λιγουλάκι ΟΧΙ στην στήριξη από την ΕΟΚ, σαν τους Σλοβάκους και τους Τσέχους ένα πράμα οι Βιομήχανοι και ο ταλαντούχος Αντώνης).
«Η ασφυξία σκοτώνει, δεν λυτρώνει την Οικονομία». Πω πω σοφία ρε παιδάκι μου! Ο Γιανναράς είσαι;
Αλλά τα καλά τα είχε για το τέλος. Η ύφεση ήρθε τώρα και την έφεραν ο Γιωργάκης και τα δεκανίκια. Καμμιά σχέση ο καταλληλότερος! Ο πληθωρισμός, τώρα ξεκίνησε. Και το έλλειμμα δεν κατεβαίνει καθόλου. Σου ρίχνει λοιπόν το συμπέρασμα ο ταλαντούχος: «Νέα έκτακτα μέτρα είναι σχεδόν αναπόφευκτα».
Πόρωση ο Έκγονος Αντώνης. Δεν παίζεται. Έχει να μας δώσει ελπίδα και μέτρα με το κιλό!...! ....

Δεν υπάρχουν σχόλια :