Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Τα στρίβει ο Σαμαράς για το Μνημόνιο

Σε δύο βάρκες πατά ο Αντ. Σαμαράς σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, υπό τον φόβο μιας γενικής πανωλεθρίας. Έτσι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ν.Δ., υπάρχει πολιτικό διακύβευμα στις 7 Νοεμβρίου, αλλά “ασφαλώς δεν θέλουμε να μετατρέψουμε τις εκλογές σε δημοψήφισμα κατά του Μνημονίου, δεν χρειάζεται άλλωστε”. Παράλληλα ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε διαγραφές, αν “γαλάζια” στελέχη δεν υποστηρίξουν τις επίσημες επιλογές της Ρηγίλλης σε δήμους και περιφέρειες.
Η εισήγηση του προέδρου της Ν.Δ., στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, είχε πολλά στοιχεία οικονομικά, παρότι η σύσκεψη αφορούσε την αναμέτρηση του Νοεμβρίου. “Σε κανονικές περιόδους και σε ομαλές συνθήκες το καθαρό αυτοδιοικητικό στοιχείο είναι .......

......... φυσικό να κυριαρχεί του πολιτικού. Αλλά σε έκρυθμες συνθήκες κρίσης το πολιτικό στοιχείο είναι φυσικό να ενισχύεται" ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ξόρκισε, πάντως, το ότι η Ν.Δ. ανάγει τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε “δημοψήφισμα κατά του Μνημονίου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :