Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Αντώνιος καλεί... Paul!!!

Καλή Κυριακή πατριώτες!!
Τα νέα είναι συνταρακτικά γι’ αυτό άλλωστε θεώρησα σκόπιμο να διακόψω την κυριακάτική σας ραστώνη!!
Τα μάθατε ότι ο Paul δικαιώθηκε πάλι χτες;;
Είχε προβλέψει νίκη των Γερμανών τις αντιπαθέστατης κυρίας Μέρκελ και το πέτυχε παρότι οι Ουρουγουανοί είχαν καταφέρει να προηγηθούν 2-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου...
Ποια είναι τα νέα λοιπόν;;;
Υπάρχουν έγκυρες αλλά εμπιστευτικές πληροφορίες ότι 5 μέλη (3 άνδρες και 2 γυναίκες) του κόμματός μας μετά από σαφείς οδηγίες του προέδρου μας Αντώνη Ζίγδη βρίσκονται ήδη στο Oberhauzen και διαπραγματεύονται την αγορά του Paul για να μεταφερθεί άμεσα στο ενυδρείο της Ρηγίλλης (αν και κάποιοι προτείνουν απευθείας μεταφορά στο νέο ενυδρείο της Συγγρού για να εξοικειωθεί και με το ανάλογο περιβάλλον…), ώστε να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα με τα ποσοστά που παρουσιάζει το κόμμα μας…
Ο Paul θα τρώει καθημερινά από το πιάτο με τη φωτογραφία του... Ηγέτη μας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ Α΄ και όχι από το διπλανό που θα απεικονίζει μισητά «δεκανίκια» (στο οποίο άλλωστε δεν θα υπάρχει καν… φαγητό) και έτσι τα ποσοστά μας θα εκτιναχτούν πάνω από… 10% και ο Ηγέτης μας θα καταγράψει τεράστια ποσοστά αποδοχής στο λαό σαν «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (βέβαια ο όρος ταιριάζει και στους ειδικούς κατεδαφίσεων...)
Υπομονή λοιπόν πατριώτες και αύριο θα αποκαλύψω λεπτομέρειες καθώς και τα ονόματα των 5 ηρωικών μελών του κόμματός μας που έφτασαν σήμερα το πρωί στο Oberhauzen ταγμένοι να εκπληρώσουν την εντολή του μεγάλου μας και λαοπρόβλητου ΗΓΕΤΗ.

Ο αναλυτής

PS
Δεν έχει υστερόγραφα σήμερα. Κάντε το μπάνιο σας και προσευχηθείτε να πετύχει η αποστολή των 5 πατριωτών για να έρθει ο Paul πίσω στην πατρίδα κοντά στο κόμμα μας!!!
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ - ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ
ΝΕΑ ΠΟΛ.ΑΝ ( γιατί όπως βλέπετε το όνομα του κόμματός μας περικλείει και το όνομα του «ΠΟΛ» στα ελληνικά)

Ο αναλυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια :